Átütő siker: ilyen mézek még sosem nyertek Magyarországon
Izgalmas eredmények születtek a XVI. Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztivál minősítő megmérettetésén.
Egy ősi fűszer, ami az aranynál is értékesebb volt
Egykor kincseket ért, ma minden konyhában ott van. Az illatszerek és pékáruk kedvelt összetevője akár gyógyhatású is lehet – de nem mindegy, hogyan használjuk.
A fekete fokhagyma titkai – egészségügyi előnyök, amelyeket kevesen ismernek
A koreai és japán konyhák kedvelt alapanyaga egyre népszerűbb Európában is – meglepően egyszerűen előállítható.
EFSA-engedély a Jagua Blue-nak: természetes kék színtől lesz vonzó a jövő étele
A Gardenia gyümölcsből származó Jagua por biztonságosan alkalmazható az élelmiszeriparban – ráadásul stabil, intenzív kék színt biztosít még hőkezelés után is.