Egy ősi fűszer, ami az aranynál is értékesebb volt
Egykor kincseket ért, ma minden konyhában ott van. Az illatszerek és pékáruk kedvelt összetevője akár gyógyhatású is lehet – de nem mindegy, hogyan használjuk.
A fekete fokhagyma titkai – egészségügyi előnyök, amelyeket kevesen ismernek
A koreai és japán konyhák kedvelt alapanyaga egyre népszerűbb Európában is – meglepően egyszerűen előállítható.
EFSA-engedély a Jagua Blue-nak: természetes kék színtől lesz vonzó a jövő étele
A Gardenia gyümölcsből származó Jagua por biztonságosan alkalmazható az élelmiszeriparban – ráadásul stabil, intenzív kék színt biztosít még hőkezelés után is.
Feketelistán a csalók: elérhető a frissített EU-s adatbázis
Több mint 2 000 visszaélés adatai segítik az élelmiszerlánc szereplőit abban, hogy hatékonyabban előzzék meg a csalásokat, és erősítsék a fogyasztói bizalmat.