Jobb költségkontrollal nagyobb nyereség az élelmiszeriparban
A szektor kiadásainak 65%-át alapanyag és feldolgozás teszi ki. Ezek optimalizálása kulcsfontosságú a stabil működés és a hosszú távú jövedelmezőség biztosításához – hangsúlyozza a K&H szakértője.
Van valami, amiben a legjobbak közé tartozunk
Kun Anita szerint a magyar sajtkészítők partiban vannak holland, vagy akár francia kollégáikkal is.
Vigyázat, veszélyes baktériumot találtak ezekben a termékekben!
Listeria miatt hívnak vissza több népszerű halas terméket a SPAR áruházakból – ne fogyassza el!
Kenhetőbb vaj hazai tejből? A technológia a kulcs
A tejzsír szerkezete, a zsírsavláncok hossza és az érlelés módja mind hozzájárulnak a vaj kenhetőségéhez. A cél: a kiváló minőségű, hazai vaj előállításának ösztönzése próbagyártásokkal.