Hírek
További hírekEz az ételünk megrövidítheti az életünk – kerüld el messzire!
Dinó vagdalt, chips, instant levesek és a többiek.
Miben különbözik a kefir és a joghurt? És melyik az egészségesebb?
Cikkünkből megtudhatod, melyiket érdemes mindennap fogyasztani.
Térképre került, hol vásárolhatók az országban ősgabona termékek
Direktben vásárolhatnak a fogyasztók.
Így védekezhetnek a magyar élelmiszergyártók a dömpingáru ellen
Az MBH elemzői szerint a kiskereskedelem lehet az idei növekedés egyik támasza.
Megszűnik a kötelező akciózás
Az online árfigyelő rendszer viszont megmarad.
Avokádó: egy gyümölcs, amiért verseng az egész világ
Kár, hogy akkora terhet jelent a környezetnek.
A mesterséges intelligencia által készített borok: a jövő vagy már a jelen?
Hihetetlen, összerakja a fogyasztói preferenciákat.
Fogyasztható-e a citrusfélék héja? Attól függ ...
A citromfélék héja kedvelt élelmiszeripari alapanyag.
Hitted volna? A görögdinnye a cukorbetegek réme!
Drasztikusan megnövelheti a vércukorszintet.
Gyümölcs- és zöldségfeldolgozó szakmérnök és szaktanácsadó szakirányú továbbképzést indít ősztől a MATE
Felsőfokú, akár munka mellett is végezhető, diplomával elismert oktatás.

Aranyló, édes és gyógyító: kincset érő székelyföldi mézeket díjaztak
Rekordszámú díjat osztottak ki a Nektária Székelyföldi Mézversenyen – az év méze..._fill_540x300_0.jpg)
Hígított olaj, színezett fűszer, hamis márka – ez is az asztalodra kerülhet
Amikor nem az van a csomagolásban, amit ígérnek – így védi az unió a..._fill_540x300_0.jpg)
A szabadtéri kenyérsütés története – amikor a kenyérsütés közösségi esemény volt
Fedezd fel a kemencés kenyérsütés újraéledő világát, ahol a kovász, a tűz és az...