A kék-zöld algák lehetnek leginkább alkalmasak a húshelyettesítő fehérjék előállítására

2024. május 12., 10:06 Élelmiszeripar 1 perc

A húsoknál magasabb arányban tartalmaznak fehérjéket és telítetlen (omega típusú) zsírsavakat.

Rómába érkezett a Hungarian Food Business Program

2024. május 10., péntek 13:18 Élelmiszeripar 2 perc Sajtóközlemény

Újabb európai állomások az Agrármarketing Centrum exportfejlesztési programjában.

A vásárló egy kattintásra van a termelőtől

2024. május 10., péntek 06:35 Élelmiszeripar 2 perc Hirdetés

Egy QR-kódba belesűríthető a zöldség, a gyümölcs, de akár a hús teljes életútja is.

Részt vennél az óvoda- és iskolatej programban?

2024. május 08., szerda 16:33 Élelmiszeripar 2 perc

Megjelentek a határidők, amelyeket be kell tartani.

Nagy üzlet a mentes élelmiszer – így támogatja a kínálat fejlesztését a NAK

2024. május 08., szerda 15:27 Élelmiszeripar 2 perc Sajtóközlemény

Munkacsoportot hozott létre a NAK a mentes termékek piacának ösztönzésére.

Több baromfihús fogy, de az állatjóléti intézkedések fojtogatják a szektort

2024. május 08., szerda 13:07 Élelmiszeripar 4 perc Sajtóközlemény

Az EU-s szabályozást illetően nem túl biztatóak a szektor kilátásai.

Fontos növényi fehérjeforrások, egészségesek, mégis keveset fogyasztunk belőlük

2024. május 04., szombat 18:59 Élelmiszeripar 2 perc Sajtóközlemény

A magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar az egészséges GMO-mentes növényekre épül.

Árfigyelő: a termék ne csak olcsó, hanem minőségi is legyen

2024. május 03., péntek 09:34 Élelmiszeripar 2 perc Sajtóközlemény

A legolcsóbb élelmiszereket vizsgálták a Nébih szakemberei.

Gyomorforgató körülmények egy fővárosi vendéglátóhelyen

2024. május 02., csütörtök 13:36 Élelmiszeripar 2 perc

Súlyos élelmiszerbiztonsági és higiéniai hiányosságokkal szembesült a Nébih.

Mikroműanyagokat ebédre vagy vacsorára? Nem tudunk róla, mégis fogyasztjuk

2024. május 01., szerda 16:06 Élelmiszeripar 4 perc

Ott vannak szinte minden élelmiszerünkben, és ez alól a zöldségek és gyümölcsök sem kivételek.

A kék-zöld algák lehetnek leginkább alkalmasak a húshelyettesítő fehérjék előállítására
A kék-zöld algák lehetnek leginkább alkalmasak a húshelyettesítő fehérjék előállítására
A húsoknál magasabb arányban tartalmaznak fehérjéket és telítetlen (omega...
Sajtóközlemény
Rómába érkezett a Hungarian Food Business Program
Rómába érkezett a Hungarian Food Business Program
Újabb európai állomások az Agrármarketing Centrum exportfejlesztési...
Részt vennél az óvoda- és iskolatej programban?
Részt vennél az óvoda- és iskolatej programban?
Megjelentek a határidők, amelyeket be kell tartani.
Sajtóközlemény
Nagy üzlet a mentes élelmiszer – így támogatja a kínálat fejlesztését a NAK
Nagy üzlet a mentes élelmiszer – így támogatja a kínálat fejlesztését a NAK
Munkacsoportot hozott létre a NAK a mentes termékek piacának ösztönzésére.
Sajtóközlemény
Több baromfihús fogy, de az állatjóléti intézkedések fojtogatják a szektort
Több baromfihús fogy, de az állatjóléti intézkedések fojtogatják a szektort
Az EU-s szabályozást illetően nem túl biztatóak a szektor kilátásai.