Hírek
További hírekEz a gyakori élelmiszer-adalékanyag súlyos betegséget okozhat
A leggyakoribb és legártalmasabb hozzáadott összetevő.
Drágulni fog a kenyér – de mennyit?
Nemcsak mennyiségre gyengébb a gabonatermés, hanem minőségi szempontból is.
Garázscégként indult, ma pedig már a magyar piacon bővít
Az alapanyagot nagyrészt a mohácsi húsüzemből vásárolja.
Erősen csökken a húshelyettesítő termékek iránti kereslet
Ha ez így folytatódik, akkor hamarosan csődbe juthat az egyik legnagyobb gyártó.
A nagy kérdés: kell-e emelni a tojás árát?
Nyilván, az ellenérdekelt felek eltérően látják, a megoldás – mint mindig – valahol középen lehet.
Tojás: olcsó szuperélelmiszer vagy veszélyes koleszterinbomba?
Elterjedt az a nézet, hogy a tojásfogyasztás szorosan összefügg a szívbetegségek kockázatával. Mi az igazság?
Mitől olyan különleges a kalocsai paprika, és hogyan vált világhírűvé?
Hazánk kulináris kincse, világhírű fűszernövény, a magyar gasztronómia jelképe.
Ezek a legegészségesebb halak, amiket rendszeresen kellene fogyasztanod
Rengeteg vitamint, ásványi anyagot és más, az emberi szervezet működéséhez nélkülözhetetlen tápanyagot tartalmaznak.
Te is erre a 4 dologra figyelsz, amikor sajtot vásárolsz?
A lakosság 92%-a tekinthető olyan sajtfogyasztónak.
Már nem az olívaolaj a király, valami más lelökte a trónjáról
Jelentős a visszaesés.