Hírek
További hírekA kék-zöld algák lehetnek leginkább alkalmasak a húshelyettesítő fehérjék előállítására
A húsoknál magasabb arányban tartalmaznak fehérjéket és telítetlen (omega típusú) zsírsavakat.
Rómába érkezett a Hungarian Food Business Program
Újabb európai állomások az Agrármarketing Centrum exportfejlesztési programjában.
A vásárló egy kattintásra van a termelőtől
Egy QR-kódba belesűríthető a zöldség, a gyümölcs, de akár a hús teljes életútja is.
Részt vennél az óvoda- és iskolatej programban?
Megjelentek a határidők, amelyeket be kell tartani.
Nagy üzlet a mentes élelmiszer – így támogatja a kínálat fejlesztését a NAK
Munkacsoportot hozott létre a NAK a mentes termékek piacának ösztönzésére.
Több baromfihús fogy, de az állatjóléti intézkedések fojtogatják a szektort
Az EU-s szabályozást illetően nem túl biztatóak a szektor kilátásai.
Fontos növényi fehérjeforrások, egészségesek, mégis keveset fogyasztunk belőlük
A magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar az egészséges GMO-mentes növényekre épül.
Árfigyelő: a termék ne csak olcsó, hanem minőségi is legyen
A legolcsóbb élelmiszereket vizsgálták a Nébih szakemberei.
Gyomorforgató körülmények egy fővárosi vendéglátóhelyen
Súlyos élelmiszerbiztonsági és higiéniai hiányosságokkal szembesült a Nébih.
Mikroműanyagokat ebédre vagy vacsorára? Nem tudunk róla, mégis fogyasztjuk
Ott vannak szinte minden élelmiszerünkben, és ez alól a zöldségek és gyümölcsök sem kivételek.