Hírek
További hírekGazdaságtól az egészséges fogyasztóig – cél a hatékonyságnövekedés elérése
A magyar élelmiszer termékpályák adatalapú fejlesztésén dolgoznak a szakemberek.
Heti 12 ezer sertést vágnak – terjeszkedne a Kometa +VIDEÓ
Reálisan és optimistán – ez a cégvezetés mottója.
A digitalizáció növelheti az élelmiszeripar versenyképességét
Garantálja a minőséget és a biztonságot.
Élelmiszeripari pályázatok Foodinform webinárium
Technológiai fejlesztések támogatása.
Felvásárolta a Bocit a Cerbona
Új tulajdonosa lesz néhány klasszikus márkának.
Műanyag az agyban: már a fejünkben is találtak káros anyagokat
Komoly betegségeket okozhat a műanyag jelenléte a testünkben.
Sokat spórolhatsz húsvétkor is, ha szemmel tartod az Árfigyelőt!
Biztosítja az árak összehasonlíthatóságát és hozzájárul az árak kordában tartásához.
Nagy sikere volt a SIRHA Budapest Szakkiállításnak
A rendezvényen közel 26 ezren fordultak meg.
Tudtad? Az időszakos böjt életeket menthet
Segíthet bizonyos ráktípusok megelőzésében.
Már 12 éve tartják szem előtt a fogyasztók érdekeit
Számos eredményt értek el.

Aranyló, édes és gyógyító: kincset érő székelyföldi mézeket díjaztak
Rekordszámú díjat osztottak ki a Nektária Székelyföldi Mézversenyen – az év méze..._fill_540x300_0.jpg)
Hígított olaj, színezett fűszer, hamis márka – ez is az asztalodra kerülhet
Amikor nem az van a csomagolásban, amit ígérnek – így védi az unió a..._fill_540x300_0.jpg)
A szabadtéri kenyérsütés története – amikor a kenyérsütés közösségi esemény volt
Fedezd fel a kemencés kenyérsütés újraéledő világát, ahol a kovász, a tűz és az...