Ez a sonka bekerült a Magyar Értéktárba

2024. július 11., csütörtök 12:10 Foodinform (Microsite) 1 perc

Gyártásának több mint egy évszázados hagyománya van.

Jönnek az alkoholmentesített borok

2024. július 11., csütörtök 08:07 Foodinform (Microsite) 3 perc

A borászatoknak, ha szeretnének a piacon megmaradni ismét nyitniuk kell az újdonságok felé.

Egyedülálló ízélmény: karfiolból készült fagyi hódít

2024. július 10., szerda 16:51 Foodinform (Microsite) 1 perc

Új-Zélandon egy startup karfiolból készít fagylaltot.

Az átlátszó műhús is elkészült

2024. július 10., szerda 15:36 Élelmiszeripar 1 perc

Örülünk?

Vége a csokinak? Mi lesz velünk kakaó nélkül?

2024. július 10., szerda 12:08 Foodinform (Microsite) 2 perc

Már kitalálták, mivel helyettesíthetik.

Az üdítőgyártásban erősít a Carlsberg – vajon mire készül?

2024. július 10., szerda 11:34 Foodinform (Microsite) 1 perc

Több lábon állni mindig jó.

Jó pálinkaszezont ígér az idei gyümölcstermés

2024. július 10., szerda 07:52 Élelmiszeripar 3 perc Sajtóközlemény

A kötelező visszaváltási rendszer indokolatlan terhet ró a pálinkafőzdékre.

Hogyan lett az argentin hekkből a balatoni strandok jellegzetes étele?

2024. július 10., szerda 06:06 Élelmiszeripar 1 perc

Egy egészséges tengeri hal, amely Magyarországig 12 ezer kilométert utazik.

Egyre népszerűbb az újhagymás kávé – viharos gyorsasággal terjed az új kínai trend

2024. július 09., kedd 12:44 Foodinform (Microsite) 1 perc

Íze meghökkentő, de állítólag finom.

Óriási a bővülés Gerendai Károly cégcsoportjában

2024. július 09., kedd 11:44 Foodinform (Microsite) 1 perc

A vendégek igényeire figyelnek.

Mézes praktikák otthonra: így készíts házi gyógymézet
Mézes praktikák otthonra: így készíts házi gyógymézet
A méz sokkal több, mint édesítőszer: tápanyagdús, aromás és gyógyító hatású.
Az ehető virágok árnyoldala: mit rejtenek a tányérra kerülő szirmok?
Az ehető virágok árnyoldala: mit rejtenek a tányérra kerülő szirmok?
Az ehető virágok egyre népszerűbbek a gasztronómiában és az egészségtudatos...
Zöldségek: tényleg kevesebb bennük a tápanyag?
Zöldségek: tényleg kevesebb bennük a tápanyag?
A talaj egészsége az élelmiszer minőségének gyökere.
Sajtóközlemény
Bővül az iskolatej-program – év közben is csatlakozhatnak az intézmények
Bővül az iskolatej-program – év közben is csatlakozhatnak az intézmények
A tejpiaci nehézségekre válaszul az Agrárminisztérium lehetővé tenné, hogy az...
Ne menjen kárba: elképesztő mennyiségű víz folyik az élelmiszeriparba
Ne menjen kárba: elképesztő mennyiségű víz folyik az élelmiszeriparba
A víz újrafelhasználása kulcsfontosságú a fenntartható élelmiszeripari...