Hírek
További hírekEz mindent megváltoztathat: új korszak kezdődik az energiaitalokkal kapcsolatos társadalmi diskurzusban
Stratégia partnerségi- és együttműködési megállapodást írt alá az Agrárminisztérium és a MESZ.
Te tudod, hogy miként kerülhetnek be a kistermelői alapanyagok, késztermékek a vendéglátásba?
Nagy lenne rájuk az igény a kiskereskedelemben és a közétkeztetésben is.
Elkezdődött a tavaszi élelmiszerlánc-ellenőrzés – fókuszban a húsvéti termékek
A tavaszi akció hangsúlyos része a piacok ellenőrzése.
Kóser tejtermékekkel az európai piacot célozza az Alföldi Garabonciás Kft. új tulajdonosa
Tejfeldolgozót vett az EMIH - Magyar Zsidó Szövetség.
Mitől lesz felejthetetlen a magyar bor? A tudomány megadja a választ
Az SZTE tudósai megalapítják Magyarország első Geo Terroir Kutatócsoportját.
Az átlátható folyamatok jelentősen befolyásolják a profitot
Egyre nagyobb szerep jut a vállalatirányítási rendszereknek az élelmiszeriparban.
Jön a szintetikus cukor?
Hatalmas területeket szabadíthat fel élelmiszernövények termesztésére.
Akár 1 millió forint is lehet a bírság termékenként, ha nem megfelelő a tájékoztatás
Indul a csökkentett kiszerelésekre vonatkozó kötelező tájékoztatás a boltokban.
Befuccsolt csigafeldolgozó, az állam rohan a pénze után
Töredék áron se kell senkinek a hatalmas telephely.
Ha eddig nem figyelted az élelmiszer csomagolásán, hogy tartalmaz-e E551-et, akkor jobb, ha ezután megteszed
A szilícium-dioxid elősegítheti a cöliákia kialakulását.

Aranyló, édes és gyógyító: kincset érő székelyföldi mézeket díjaztak
Rekordszámú díjat osztottak ki a Nektária Székelyföldi Mézversenyen – az év méze..._fill_540x300_0.jpg)
Hígított olaj, színezett fűszer, hamis márka – ez is az asztalodra kerülhet
Amikor nem az van a csomagolásban, amit ígérnek – így védi az unió a..._fill_540x300_0.jpg)
A szabadtéri kenyérsütés története – amikor a kenyérsütés közösségi esemény volt
Fedezd fel a kemencés kenyérsütés újraéledő világát, ahol a kovász, a tűz és az...