Hírek
További hírekBrutális költségekkel járhat az élelmiszeriparban egy hiányos címke
Termékfelelősség és egyéb biztosítások.
Idén is megszületett Hegyke, a titokzatos borvidék zászlósbora
A Keszthelyen nemesített nagyszerű fajták bogyói is belekerülnek évről évre.
Kockázatosak lehetnek a növényi alapú húspótlók
Egyes vegán élelmiszerek növelhetik a szív- és a cukorbetegség kialakulásának kockázatát.
A vaj a véletlen szülötte, de az már nem, hogy ennyire szeretjük +VIDEÓ
Egy kis vajtörténelem.
Halálos szalmonella érkezett az ukrán baromfihússal!
Többen vérmérgezést is kaptak.
Nem is hinnéd, de még a csomagolás színe is befolyásol, amikor leveszel egy terméket a polcról
Ezek a színek befolyásolják a fogyasztókat bio élelmiszerek vásárlásakor.
Élelmiszer-vállalkozások önellenőrzése – fontos változások lépnek életbe
Az új rendszer előnye, hogy növeli a hatóság munkájának hatékonyságát.
Egy szuperélelmiszer, ami szinte romolhatatlan
Csupán egy valamire kell nagyon vigyázni.
Élelmiszeripari pályázatok Foodinform webinárium: ezért érdemes részt venni!
Megjelentek az ÉLIP feldolgozó üzemek fejlesztése pályázatok, az Agroinform webináriumán szakértők segítenek eligazodni
Nő a szigor: kiskorúaknak nincs energiaital
Valami, amivel vélhetően sokan egyetértenek.

Aranyló, édes és gyógyító: kincset érő székelyföldi mézeket díjaztak
Rekordszámú díjat osztottak ki a Nektária Székelyföldi Mézversenyen – az év méze..._fill_540x300_0.jpg)
Hígított olaj, színezett fűszer, hamis márka – ez is az asztalodra kerülhet
Amikor nem az van a csomagolásban, amit ígérnek – így védi az unió a..._fill_540x300_0.jpg)
A szabadtéri kenyérsütés története – amikor a kenyérsütés közösségi esemény volt
Fedezd fel a kemencés kenyérsütés újraéledő világát, ahol a kovász, a tűz és az...