Hírek
További hírekTámogatni kell a hagyományos húsipar fenntarthatóságát
A felmérések szerint a laboratóriumi hússal szembeni fogyasztói ellenérzés rendkívül magas.
Tücsöksaláta és moszatburger: 30 év és ezt kell enned!
Alaposan átalakul az étkezésünk.
A génmódosított növények fokozhatják az anyatej-helyettesítőkhöz szükséges oligoszaharidok termelését
Forradalmi áttörést hozhat a gyermektápszerek termelésében.
Miből készül majd a croissant, ha nem lesz hozzá búzaliszt?
Szóba jöhetnek újabb növényfajok.
Bíbor színű búzából készül különleges kenyér
Rendkívül ízletes és egészséges.
A meleg nyárban bíznak idén is a sörgyártók
A nagy sportesemények hatása is segíthet idén felülmúlni a tavalyi sörfogyasztást.
Minél színesebb, annál egészségesebb
Segítenek az egészségünk megőrzésében.
Tíz élelmiszer, amitől egészségesebb leszel
...és teszel egy lépést az örökkévalóság felé. Na jó, egy felet.
Már biztonsági hálóval kell védeni az olívaolajat a boltokban! +VIDEÓ
A szárazság és a forróság tavaly felére csökkentette a termést.
A technika csodája, ahogy a robotkar megragadja a szőlőfürtöt +VIDEÓ
(Tegyük hozzá: és nem roncsolja szét a bogyókat...)

Mézes praktikák otthonra: így készíts házi gyógymézet
A méz sokkal több, mint édesítőszer: tápanyagdús, aromás és gyógyító hatású.
Az ehető virágok árnyoldala: mit rejtenek a tányérra kerülő szirmok?
Az ehető virágok egyre népszerűbbek a gasztronómiában és az egészségtudatos..._fill_540x300_0.jpg)
Bővül az iskolatej-program – év közben is csatlakozhatnak az intézmények
A tejpiaci nehézségekre válaszul az Agrárminisztérium lehetővé tenné, hogy az...
