Hírek
További hírekÉrdekel a gasztronómia és az élelmiszeripar? A SIRHA Budapest Szakkiállításon a helyed!
Regisztrálj szakmai látogatóként díjmentes belépőért!
Ha kevés a pénz, az emberek az egészségükön spórolnak először
Hiába csökken az infláció, a fogyasztás nem élénkül.
Hogyan érdemes elkölteni a pályázati pénzeket?
Élelmiszeripari gép- és technológiai kiállítást szervez a NAK.
Végéhez érhet a halmentes halrudak korszaka – pontosan tudni fogjuk, hogy mi kerül a kosarunkba
A csomagoláson olvasható információk nem lehetnek megtévesztőek.
Február 29-én nyitja meg kapuit a III. REL EXPO – 2024
Kilencszáz négyzetméteren több, mint hetven kiállító mutatkozik be a Jakabszállási Repülőtéren.
Végleg eltűnhet a polcokról a camembert
A megmentésére jelenleg nem látnak esélyt a kutatók.
Precíziós nemesítéssel állítanak elő betegségekre ellenálló növényeket magyar kutatók
Sürgősen megoldandó probléma az antibiotikum-rezisztencia gyors terjedése.
Betiltották az energiaitalok forgalmazását kiskorúak számára a szomszédban
Az előírások megszegése kihágásnak minősül, amit bírsággal büntetnek.
Az élelmiszer-biztonság alapját a növényvédelem garantálja
A folyamatban kiemelt jelentőséggel bír a növényorvosok tudása.
Eddig a növényi alapú húst sztárolták, most pedig már van húsalapú növény is
Új ízek kíváncsi gyomroknak.

Aranyló, édes és gyógyító: kincset érő székelyföldi mézeket díjaztak
Rekordszámú díjat osztottak ki a Nektária Székelyföldi Mézversenyen – az év méze..._fill_540x300_0.jpg)
Hígított olaj, színezett fűszer, hamis márka – ez is az asztalodra kerülhet
Amikor nem az van a csomagolásban, amit ígérnek – így védi az unió a..._fill_540x300_0.jpg)
A szabadtéri kenyérsütés története – amikor a kenyérsütés közösségi esemény volt
Fedezd fel a kemencés kenyérsütés újraéledő világát, ahol a kovász, a tűz és az...