Hírek
További hírekA csomagolóanyagok új korszakát hozzák el magyar kutatók
Innovációikkal a modern élet kihívásaira, elvárásaira reflektálnak.
Közeleg a felügyeleti díj bevallásának a határideje
Idén is május 31-ig nyújtható be.
A kék-zöld algák lehetnek leginkább alkalmasak a húshelyettesítő fehérjék előállítására
A húsoknál magasabb arányban tartalmaznak fehérjéket és telítetlen (omega típusú) zsírsavakat.
Rómába érkezett a Hungarian Food Business Program
Újabb európai állomások az Agrármarketing Centrum exportfejlesztési programjában.
A vásárló egy kattintásra van a termelőtől
Egy QR-kódba belesűríthető a zöldség, a gyümölcs, de akár a hús teljes életútja is.
Részt vennél az óvoda- és iskolatej programban?
Megjelentek a határidők, amelyeket be kell tartani.
Nagy üzlet a mentes élelmiszer – így támogatja a kínálat fejlesztését a NAK
Munkacsoportot hozott létre a NAK a mentes termékek piacának ösztönzésére.
Több baromfihús fogy, de az állatjóléti intézkedések fojtogatják a szektort
Az EU-s szabályozást illetően nem túl biztatóak a szektor kilátásai.
Fontos növényi fehérjeforrások, egészségesek, mégis keveset fogyasztunk belőlük
A magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar az egészséges GMO-mentes növényekre épül.
Árfigyelő: a termék ne csak olcsó, hanem minőségi is legyen
A legolcsóbb élelmiszereket vizsgálták a Nébih szakemberei.

Aranyló, édes és gyógyító: kincset érő székelyföldi mézeket díjaztak
Rekordszámú díjat osztottak ki a Nektária Székelyföldi Mézversenyen – az év méze..._fill_540x300_0.jpg)
Hígított olaj, színezett fűszer, hamis márka – ez is az asztalodra kerülhet
Amikor nem az van a csomagolásban, amit ígérnek – így védi az unió a..._fill_540x300_0.jpg)
A szabadtéri kenyérsütés története – amikor a kenyérsütés közösségi esemény volt
Fedezd fel a kemencés kenyérsütés újraéledő világát, ahol a kovász, a tűz és az...