Hírek
További hírekAz élelmiszer-biztonság alapját a növényvédelem garantálja
A folyamatban kiemelt jelentőséggel bír a növényorvosok tudása.
Eddig a növényi alapú húst sztárolták, most pedig már van húsalapú növény is
Új ízek kíváncsi gyomroknak.
Szövettenyésztéssel is készülhet kávé. Megkóstolnád?
Ehhez a kávéhoz nem kell kávébab?
Magyar szarvasgombás libamáj a leginnovatívabb termékek között a dubaji kiállításon
Az Agrármarketing Centrum közösségi standján 23 kiállító mutatkozott be.
Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegy: hamarosan tovább bővül a már meglévő termékkategóriák száma
A sikeres pályázatokat követően a védjegy megjelenése és fogyasztói ismertsége emelkedik.
Nem kell indokolni, miért csökken egy élelmiszer kiszerelése?
Ezeket az adatokat kell feltölteni, ha csökken a kiszerelés.
Mostantól bármilyen színűek lehetnek a sajtok
Forradalmi áttörés, ami olyanokkal is megszerettetheti a penészes sajtokat, akik eddig idegenkedtek azoktól.
Hatékonyságmérés, nyomonkövetés, robotizáció az élelmiszeriparban
Az élelmiszeripar digitalizációjával kapcsolatos előadások a PREGA második napján, február 8-án!
A világ egyik legnépszerűbb fűszere függőséget okoz
De egyes tudósok szerint ez a függés akár előnyös is lehet.
Így kell bejelenteni a kiszereléscsökkentést
A Nébih honlapján már elérhető az online űrlap.

Azt hitték, a zsírmentes tej menti meg a fiatal nemzedéket
Sikeresen lobbizott egy gazda azért, hogy visszavezessék a teljes tejet az..._fill_540x300_0.jpg)
Halálos kórokozó a hűtőben? A Listeria ma is komoly veszély
Bár ritka, a Listeria súlyos megbetegedéseket és haláleseteket okoz. A..._fill_540x300_0.jpg)
Karácsonyi halpiac 2025: ez a hal továbbra is vezeti az ünnepi toplistát
Élő halat ma már kevesen keresnek – a legtöbben konyhakész, feldolgozott..._fill_540x300_0.jpg)
Azonnali felfüggesztés: veszélyes élelmiszerek miatt záratott be egy vadfeldolgozót a Nébih
Súlyos szabálytalanságokat talált a Nébih egy vadfeldolgozó üzemben: az állati...