Hírek
További hírekVaj kontra margarin: melyiket mihez használjuk?
Tanulmányok és tanulmányok cáfolatai szólnak arról, hogy a vaj vagy a margarin egészségesebb.
Ezek a sajtok nemcsak finomak, hanem egészségesek is
Ezeket a fajtákat válaszd, ha egészségesen étkeznél.
Az ínycsiklandó fánkok meglepő titka
Nem ront az élvezeti értéken, de azért na.
Induljon hazai pezsgővel az új esztendő – nagy a választék!
Évente mintegy 200 ezer hektoliter készül.
Élelmiszer-ellenőrzés: 59 bírságot szabtak ki 4 millió forint összegben
Nagy problémákkal nem kellett szembesülniük a szakembereknek.
Hamisítják a dubaji csokit – veszélyes összetevők lehetnek benne
Az eredeti összetevők hiányát rengeteg színezék használatával próbálják leplezni.
Az élelmiszerként forgalomba hozott gabonák mikotoxin-határértékei és azok ellenőrzésére vonatkozó előírások
Az egyes penészgombafajok más-más körülmények között hajlamosak méreganyag termelésére.
A húsa porhanyós, íze pedig fenséges: ezt tudja a tányéron a charolais
Igazi gasztronómiai élményt kínál.
Mi kerüljön az ünnepi asztalra? Válogass magyar sertéshúsból!
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tanácsa: ha jó minőségű sertéshúst szeretnének vásárolni, keressük a magyar húsárut a bo
Az állati eredetű termékek vagy a növényi alternatívák tápanyagtartalma jobb?
Egy kutatás most kiderítette.