Hírek
További hírekEz az új sikerágazat?
Rengeteg támogatási kérelem érkezett a pályázati felhívásokra.
Tényleg veszélyt jelent az AI a munkahelyekre az élelmiszeriparban?
Nemcsak tőke, hanem bátorság is kell a fejlesztésekhez.
Messziről érkezett élelmiszerek – érdemesebb lenne szezonálisan étkezni?
Tudjuk, honnan származik az étel, amit megeszünk?
Nem sajnálják az eurómilliókat a magyar borra külföldön
Kiemelt célközönség a Z generáció, amelynek tagjai nyitottak a minőségre.
Gulyás Gergely bejelentette, mivel töri le a kormány a magas inflációt
Hozzátette, hogy a legveszélyesebb az élelmiszerárak túlzott emelkedése.
Több sebből vérzik a pálinkaszektor, jó lenne egy stratégia
Összetett feladat újra növekedési pályára állítani.
A világ legkisebb gabonája hódít – ismerd meg a teffet!
A teff egy ősi, gluténmentes gabona, amely tele van fehérjével és ásványi anyagokkal.
A jövőben akár okostelefonnal is ellenőrizhetjük, van-e baktérium a tejben vagy a húsban
Ki akarna romlott húst és tejet venni? – AI az élelmiszer-biztonságban.
Több tucat lejárt és manipulált címkéjű élelmiszert találtak egy boltban
Jelentős hányaduknál a minőségmegőrzési idő már lejárt 2024 májusában.
A békalencse az új szuperélelmiszer!
Nemcsak egészséges, hanem a termesztése is egyszerű és gyors.

Hatalmas kampány teheti újra népszerűvé ezt a terméket
Te is úgy gondolod, hogy nincs jó híre a trappista sajtnak?
Hogyan lett világsiker egy magyar élelmiszerprojekt?
Fenntarthatósági áttörés – új lehetőségek gyártóknak és fogyasztóknak.
Neked is a búza jut eszedbe a tésztáról? Akkor jól figyelj!
Hagyományos, gluténmentes vagy szénhidrátcsökkentett – melyik a legjobb...
Házi tojás: Eddig ez volt a nyerő, most majd mumus lesz?
Állítólag veszélyes vegyszerek halmozódhatnak fel benne.