Hírek
További hírekIdén is lesz Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár
A tapasztalatcserén, a tájékozódáson, az ismeretszerzésen túl jelentős szemléletformáló ereje is van.
Marhafaggyú a konyhában: Gusztustalan vagy ínycsiklandó?
Újra reflektorfénybe került ez a sokoldalú alapanyag.
Új korszak: Húsvéti sonka génszerkesztett alapanyagból?
Már olyan módszereket használnak, amelyeket eddig az emberi orvoslásban alkalmaztak.
Adatkezelés a malomban: Búzaszemtől a boltig egy kézben minden +VIDEÓ
Nagy falat az SAP bevezetése az élelmiszeriparban, de kiderült: érdemes.
Csirkemellsonka tökéletesítve - A mesterséges intelligencia felügyeli a szeletelést +VIDEÓ
Egy folyamatosan fejlődő cég nem maradhat ki a most zajló MI-forradalomból sem.
Ez az új sikerágazat?
Rengeteg támogatási kérelem érkezett a pályázati felhívásokra.
Tényleg veszélyt jelent az AI a munkahelyekre az élelmiszeriparban?
Nemcsak tőke, hanem bátorság is kell a fejlesztésekhez.
Messziről érkezett élelmiszerek – érdemesebb lenne szezonálisan étkezni?
Tudjuk, honnan származik az étel, amit megeszünk?
Nem sajnálják az eurómilliókat a magyar borra külföldön
Kiemelt célközönség a Z generáció, amelynek tagjai nyitottak a minőségre.
Gulyás Gergely bejelentette, mivel töri le a kormány a magas inflációt
Hozzátette, hogy a legveszélyesebb az élelmiszerárak túlzott emelkedése.

Óriási mennyiségben fogy ez az ital a boltokban, most betilthatják +Frissítve!
Részleges energiaital-tilalom jöhet Magyarországon, a gyerekek védelmében.
Az állattenyésztésért: új uniós élelmezési stratégiát sürget a Farm Europe
A Farm Europe új, tudományos alapú élelmiszer-stratégiát kér az EU-tól._fill_540x300_0.jpg)
Bakteriofág vírusok tisztítják meg az ételeinket
Természetes megoldást jelentenek az élelmiszer-feldolgozásban előforduló...
Így fosztották ki a Traubisoda-készleteket a magyarok
A retró üdítő visszatérése után szinte azonnal kiürültek a polcok – íme az okok...