Hírek
További hírekDubaji csoki: már nálunk is hihetetlenül népszerű az új desszertkülönlegesség
A szakértők szerint hazánkban idén már szinte keresettebb lesz a dubaji csoki a bejglinél.
Magyar éremeső a World Cheese Awards-on! +VIDEÓ
Ez jelentős gasztronómiai siker.
Botrány a Lindt csokoládé körül: megdöbbentő, mivel védekezik a cég
A Lindt hírnevén esett csorba a teljes svájci élelmiszeriparnak károkat okozhat.
A világ egyik legegészségesebb élelmiszere, olcsó is, mégis alig fogyasztjuk
Könnyen elkészíthető, és nagyon sok jótékony hatással rendelkezik.
Kiderült, miért rákkeltő a vörös hús
Ez lehetővé teheti a jövőben új rákellenes kezelési módok kidolgozását is.
Hízott libamáj laborból? Jön a húsipar új korszaka
Vajon hogyan formálják majd át a sejtalapú húsok az élelmiszeripart?
Figyelem! Fémdarabok lehetnek bizonyos üdítőkben
Aki ezekből vásárolt, ne fogyassza el!
Ezek az ultrafeldolgozott ételek a legegészségtelenebbek
Egyes feldolgozott élelmiszerek nagymértékben növelik bizonyos betegségek és a halálozás kockázatát.
Élelmiszerek címkéje: ha ezt bevezetik, nem kell többé az apró betűvel írt részt bogarásznunk
Új WHO iránymutatás vonatkozhat a gyártókra.
A leggyakoribb tévhitek az ételérzékenységgel kapcsolatban
Mi a különbség az allergia és az intolerancia között? Mi az igazság a leggyakoribb tévhitekkel kapcsolatban?