Hírek
További hírekVágóhidak: A 2024-es "nagyüzem" után boríthatják a terveket a járványok
Tavaly a sertés- és baromfivágás nőtt, míg a szarvasmarha- és juhvágás csökkent.
Nosztalgia és üzlet: Újra kapható lesz a legendás Traubisoda
Az ikonikus márka újraélesztése nemcsak érzelmi ügy, komoly üzlet van benne.
Mikroműanyagok ellen: antioxidánsokkal védhetjük szerveink egészségét
A mikroműanyagok és nanoműanyagok világszerte jelen vannak az ökoszisztémákban.
Káosz a világ húspiacán: amerikai szállítmányok akadhatnak el
Akár az Európai Unióban is kiköthet a "fennakadt" marha-, baromfi- és sertéshús.
Jogerős ítélet a csigafeldolgozó ügyében: 2,6 milliárdos vagyonelkobzás
Nem volt meg az önrész.
Idén is lesz Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár
A tapasztalatcserén, a tájékozódáson, az ismeretszerzésen túl jelentős szemléletformáló ereje is van.
Marhafaggyú a konyhában: Gusztustalan vagy ínycsiklandó?
Újra reflektorfénybe került ez a sokoldalú alapanyag.
Új korszak: Húsvéti sonka génszerkesztett alapanyagból?
Már olyan módszereket használnak, amelyeket eddig az emberi orvoslásban alkalmaztak.
Adatkezelés a malomban: Búzaszemtől a boltig egy kézben minden +VIDEÓ
Nagy falat az SAP bevezetése az élelmiszeriparban, de kiderült: érdemes.
Csirkemellsonka tökéletesítve - A mesterséges intelligencia felügyeli a szeletelést +VIDEÓ
Egy folyamatosan fejlődő cég nem maradhat ki a most zajló MI-forradalomból sem.

Hatalmas kampány teheti újra népszerűvé ezt a terméket
Te is úgy gondolod, hogy nincs jó híre a trappista sajtnak?
Hogyan lett világsiker egy magyar élelmiszerprojekt?
Fenntarthatósági áttörés – új lehetőségek gyártóknak és fogyasztóknak.
Neked is a búza jut eszedbe a tésztáról? Akkor jól figyelj!
Hagyományos, gluténmentes vagy szénhidrátcsökkentett – melyik a legjobb...
Házi tojás: Eddig ez volt a nyerő, most majd mumus lesz?
Állítólag veszélyes vegyszerek halmozódhatnak fel benne.