Hírek
További hírekPrebiotikumos kolbász és antioxidáns sonka: itt az új húsgeneráció
Egészséges, rostban és fehérjében gazdag húskészítményeket fejlesztettek ki Debrecenben.
Termékvisszahívás: nem engedélyezett összetevőt tartalmaz ez a tea
Egynyári üröm miatt figyelmeztet a hatóság – ne fogyassza el a visszahívott terméket!
Nálatok mennyiből jön ki egy palacsinta?
Egy Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei vendéglátóhely 17 ezer forintért kínál egyetlen darabot.
VW kolbász: Új szintre emelte a márkahűséget a Volkswagen
A currywurst júniustól a németországi szupermarketekben lesz kapható.
Mikotoxin: 10-ből 9 távol-keleti minta szennyezett
Ázsia vezeti a szennyezési listát egy friss nemzetközi vizsgálat szerint.
Így jelez a mesterséges intelligencia, mielőtt még bekövetkezne a baj
A mesterséges intelligencia új távlatokat nyit az élelmiszer-szennyeződések korai felismerésében.
A hazai tejtermékek védelmében indul kampány – fókuszban a trappista sajt
A program kiemelten foglalkozik a magyar eredet, a minőség és a hagyomány hangsúlyozásával.
Import tej áraszthatja el a boltokat – veszélyben a magyar tejágazat?
Az árréstop és az olcsó import miatt háttérbe szorulhat a hazai tej – a fogyasztók árérzékenysége dönthet.
Keksz on the beach, Nyári dallam és más finomságok az év fagylaltja versenyen
Meglepő íz nyert a fesztiválszámba menő megmérettetésen.
Örökre eltűnhetnek az ikonikus francia sajtok
Veszélyben a Brie és Camembert sajtok jövője.

Aki tudja, milyen a tökéletes kézműves sajt
A sajtbírálat ott kezdődik, amikor az ember rájön: mennyi mindent nem tud még.
A növényi étrend nem csodaszer – vannak árnyoldalai is
A COPLANT tanulmány hosszú távú követéseken keresztül vizsgálja, miként hat az...
Megéri otthon lekvárt főzni a jelenlegi gyümölcsárak mellett?
Ha nem saját termésből dolgozunk, pénzügyileg alig, de más szempontból még...
Szigorodnak az energiaitalokra vonatkozó szabályok
Új jelölési és forgalmazási előírások lépnek életbe.