Hírek
További hírekLassan mindenki fermentál, de kevesen tudják a titkát
Otthon is bátran belevághatunk a fermentálásba, ha betartjuk a Nébih élelmiszer-biztonsági szabályait.
Kibertámadás bénította meg az egyik kedvelt sör gyártóját
Harminc üzem állt le egyszerre, teljes a káosz.
Nem tudják a svédek, mit kezdjenek ennyi Nutellával
Mondjuk, lenne ötletünk.
Így szerezhetsz előnyt az egyik aktuális pályázaton
A KMÉ-védjegy megléte 5 többletpontot érhet az élelmiszeripari fejlesztések támogatásánál.
Így évi 160 ezer forintot is megspórolhat egy család
A tudatosabb fogyasztás jelentős megtakarítást hozhat.
A magyar pálinka több egy italnál – ezt üzente Orbán Viktor Becsehelyről
A jubileum a házi főzés újjászületését és a vidéki közösségek erejét is jelképezi.
Titkolt igazság az édesítőszerekről? Ezt nem árulják el!
Valóban léteznek aggályok és olyan eredmények, amelyek óvatosságra intenek – de ezek nem automatikus „vádiratok”.
Veszélyes ital került a boltokba – azonnali termékvisszahívás indult
Túl magas glicerintartalom miatt hívják vissza a Toxic Waste ízesített jégkásákat, nem tanácsos elfogyasztani a terméket.
Új pályázat a cégeknek: gluténmentes élelmiszerek is díjazhatók
Október 14-ig véleményezhető a KMÉ pályázat új kategóriája, amely gluténmentes élelmiszerekre vonatkozik.

Mit árul el a csomagolás? – A Magyar Élelmiszerkönyv titkai
Tudod, mit jelent, ha egy gyümölcslé „100%-os”? Vagy miért nem mindegy, mit...
Ajvár, zakuszka, lecsó: balkáni ízek az őszi konyhában
Fedezd fel, hogyan dobják fel a balkáni szószok és a lecsó az őszi konyhát!
A sör vizes, a kenyér homokos?
A hamisítás nem a modern kor „találmánya”, ez a jelenség egyidős az emberi...
Rovartetemek, pergett festék, szennyezett eszközök – pékséget zárt be a Nébih
Megdöbbentő higiéniai állapotokat találtak a Nébih ellenőrei egy tiszavasvári...