Hírek
További hírekEgy sajt, ami értékesebb, mint az arany
Több mint két évtized érlelés után vágták fel a világ legidősebb ehető Parmigiano Reggiano sajtját.
Visszatér a tojás és a sovány hús
Egy friss jelentés szerint az európai vásárlók egyre kevésbé kérnek a „zöld” marketingből.
A jövő egyik legveszélyesebb kórokozója már itt van velünk
A spórák belélegzése egészséges embereknél is problémát okozhat, de a legyengült szervezet számára végzetes lehet.
Oszakában is sikert aratott a magyar méz és mangalica
A mangalica és a méz olyan prémium termékek, amelyek megalapozhatják a magyar agrárgazdaság pozícióját Japánban és a régióban – hangzott el az expón.
Helyi termelők, helyi alapanyag, helyi gazdaság – országjárás indul a vidéki értékekért
A rendezvénysorozat kézzelfogható segítséget nyújt a kistermelőknek.
Tények ízekre szedve – új kampány indult a tévhitek ellen
A NAK tudományos alapokon mutatja be az állati eredetű élelmiszerek szerepét.
Indulnak a nyári ellenőrzések!
A hatóságok nemcsak a tisztaságot nézik: az alapanyagok eredetét és a vásárlók tájékoztatását is ellenőrzik.
Megdöbbentő: ásványolaj-maradványok lehetnek az élelmiszereinkben
Számos ponton kerülhetnek kőolajszármazékok az ételekbe.
Új sajtbírákat avatott a Magyar Sajtkészítők Egyesülete
16 sajtbíra végezte el sikeresen a Magyar Sajtkészítők Egyesülete által szervezett 4. Sajtbíra képzést
Gyomorforgató látvány: lejárt, nyomonkövethetetlen élelmiszereket vontak ki a forgalomból
A súlyos szabálytalanságok miatt a Nébih felfüggesztette a kistermelő tevékenységét.

A világelitbe került ez a magyar pálinka
A Sáppusztai Sárga Vilmoskörte pálinka a Great Taste Awards élmezőnyében...
Ezzel a módszerrel végre a kistermelők is nagy üzletet csinálhatnak
Szeptember 4-én Dunaharasztiban szakmai nap segíti a kisvállalkozásokat az..._fill_540x300_0.jpg)
Ennyivel lenne drágább a tej, a tojás és a krumpli, ha más döntés születik
Vissza kell fogni az inflációt és meg kell védeni a lakosságot a brutális...