Hírek
További hírekHamisítják a dubaji csokit – veszélyes összetevők lehetnek benne
Az eredeti összetevők hiányát rengeteg színezék használatával próbálják leplezni.
Az élelmiszerként forgalomba hozott gabonák mikotoxin-határértékei és azok ellenőrzésére vonatkozó előírások
Az egyes penészgombafajok más-más körülmények között hajlamosak méreganyag termelésére.
A húsa porhanyós, íze pedig fenséges: ezt tudja a tányéron a charolais
Igazi gasztronómiai élményt kínál.
Mi kerüljön az ünnepi asztalra? Válogass magyar sertéshúsból!
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tanácsa: ha jó minőségű sertéshúst szeretnének vásárolni, keressük a magyar húsárut a bo
Az állati eredetű termékek vagy a növényi alternatívák tápanyagtartalma jobb?
Egy kutatás most kiderítette.
Milyen veszélyeket jelenthetnek a műételek, laborhúsok, élelmiszer-hamisítványok?
A mesterséges élelmiszerek fogyasztásának a következményei még ismeretlenek.
Csak 2 db vásárolható ebből az élelmiszerből!
Tényleg ilyen őrült nagy lesz rá a kereslet?
Sajtot gyártanak burgonyából
Mivel az új terméket a fogyasztók pozitívan fogadták, így elindult az üzemi gyártása.
Biztonságosak az olcsó ételmentő csomagok?
A Nébih zöldség-gyümölcs ételmentő csomagokat vizsgált.
Felejtsd el a zselést, támad a swicy szaloncukor!
Karácsonykor közel 3500 tonna szaloncukorra van kereslet.

Hatalmas kampány teheti újra népszerűvé ezt a terméket
Te is úgy gondolod, hogy nincs jó híre a trappista sajtnak?
Hogyan lett világsiker egy magyar élelmiszerprojekt?
Fenntarthatósági áttörés – új lehetőségek gyártóknak és fogyasztóknak.
Neked is a búza jut eszedbe a tésztáról? Akkor jól figyelj!
Hagyományos, gluténmentes vagy szénhidrátcsökkentett – melyik a legjobb...
Házi tojás: Eddig ez volt a nyerő, most majd mumus lesz?
Állítólag veszélyes vegyszerek halmozódhatnak fel benne.