Hírek
További hírekTojás a konyhában: biztonságos tárolás lépésről lépésre
Hűtő vagy kamra? Mosni vagy nem mosni? A Nébih hasznos tanácsai minden háziasszonynak és hobbiszakácsnak jól jöhetnek.
Új kamattámogatás segítheti az élelmiszeripari vállalkozásokat
A forgóeszközhitelek után igénybe vehető kamattámogatás jelentős könnyebbséget jelenthet a kis- és középvállalkozások számára.
Hideg is, habos is, ráadásul fenntartható módon készül
Fontos díjat nyert a HEINEKEN Hungária „Net Zero Production” programja.
Növényvédő szert találtak a népszerű teában
Határérték feletti növényvédőszer-maradvány miatt azonnali visszahívás indult egy argentin maté tea terméknél.
Véget vethet az EU a „műhús” megtévesztő megnevezéseinek
Strasbourgban elfogadták azt a szabályt, amely szerint olyan elnevezések, mint a "steak" vagy "szelet", csak hagyományos húsból készült termékeken...
Az egészség szimbóluma lett, de kezdünk vele átesni a ló túloldalára
A magas fehérjetartalmú termékek népszerűsége átalakítja az élelmiszeripart – de valóban egészségesebbek ezek az ételek?
Pálinkafőzés: a gyümölcs drága, a lehetőségek viszont határtalanok
Erdő-mező gyümölcseiből készülnek a különleges italok.
Olasz tészta a célkeresztben: kitörhet a kereskedelmi háború
Az Egyesült Államok drasztikus vámemelésekkel sújtaná az olasz tésztát – Róma és Brüsszel keményen reagál.
Bármelyikünket átverhetik a szárított fűszerrel, és meg is teszik
Az NKFH ellenőrzése súlyos hiányosságokat tárt fel: sok oregánó nem is az, aminek látszik.
Új korszak a zöldségcsomagolásban: ehető bevonat válthatja a műanyagot
Egy svéd innováció fenntartható alternatívát kínál az egyszer használatos csomagolások kiváltására – az uborka csak a kezdet.
_fill_540x300_0.jpg)
Jobb költségkontrollal nagyobb nyereség az élelmiszeriparban
A szektor kiadásainak 65%-át alapanyag és feldolgozás teszi ki. Ezek...
Van valami, amiben a legjobbak közé tartozunk
Kun Anita szerint a magyar sajtkészítők partiban vannak holland, vagy akár...
Vigyázat, veszélyes baktériumot találtak ezekben a termékekben!
Listeria miatt hívnak vissza több népszerű halas terméket a SPAR áruházakból –..._fill_540x300_0.jpg)
Kenhetőbb vaj hazai tejből? A technológia a kulcs
A tejzsír szerkezete, a zsírsavláncok hossza és az érlelés módja mind..._fill_540x300_0.jpg)