Hírek
További hírekÓriási magyar sajtsiker a világbajnokságon!
Tizenkilenc díjat hoztak haza a magyar mesterek Svájcból.
Megújult csarnokban készül a szaloncukor a Dunántúlon
A keszthelyi Lissé Édességgyár 400 millió forintos beruházással újította meg termelőcsarnokait – a cél a nemzetközi versenyképesség.
Az EU megadóztatná az egészségtelen élelmiszereket és alkoholos italokat
Az új terv célja a szív- és érrendszeri halálozás csökkentése, és az egészséges életmód támogatása uniós szinten.
Ok nélkül démonizáltuk a pálmaolajat? Most minden kiderül...
A kutatók szerint a pálmaolaj nem ördögtől való – sőt, fenntarthatóbb is lehet, mint néhány népszerűbb vetélytársa.
A Mézes Reggeli program újra felhívja a figyelmet a hazai termelőkre
Újra indul a Mézes Reggeli program.
Gluténmentes keksztől a tokaji borig: magyar kínálat a Baltikumban
Magyar élelmiszeripari cégek mutatkoztak be Vilniusban és Rigában az Agrármarketing Centrum szervezésében.
Hazai ízek rövid úton – erősödik a közvetlen termelő-fogyasztó kapcsolat
Felkai Beáta Olga a REL Expo 2025 megnyitóján ismertette, milyen lépésekkel támogatja az agrártárca a hazai élelmiszer-előállítást.
Elhunyt a Meggle-örökség ikonikus alakja
Elhunyt Toni Meggle, a világhírű tejipari vállalat legendás vezetője.
Elég lesz a magyar paprika a növekvő kereslet kiszolgálására?
A fűszerpaprika iránti globális igény nő, de a hazai termelés zsugorodik – egyensúlyban tartható még a kínálat?
Kert helyett konyha: savanyítás, aszalás, füstölés
Így mentheted meg a termést télire: savanyítás, aszalás és füstölés egyszerűen, otthon!

Magyar borszakértő a világ legjobbjai között
A Vinoinfluencers World Awards döntőjében a világ öt legjobb boros edukációs..._fill_540x300_0.jpg)
Laborban készülhet a világ legdrágább kávéja
Kutatások szerint az állatok szenvedése nélkül is előállítható a kopi luwak...
Egyre kevesebb édesség kerül a kosárba – de a minőségből sokan nem engednek
A vásárlók árérzékenyek, mégis ragaszkodnak a megszokott minőséghez. Az..._fill_540x300_0.jpg)
_fill_540x300_0.jpg)