Gondoltad volna, hogy a konzervek elterjedésében Napóleonnak jelentős szerepe volt?

2024. november 28., csütörtök 19:36 Élelmiszeripar 2 perc

Ő volt az, aki Nicolas Appert találmányában meglátta a lehetőséget.

Magyar siker a nemzetközi sajtversenyen

2024. november 27., szerda 14:14 Élelmiszeripar 2 perc Sajtóközlemény

Taroltak a magyar sajtok.

Ezek a műhús-fogyasztás ellenérvei!

2024. november 26., kedd 09:07 Élelmiszeripar 3 perc

Nemcsak előnyökkel jár ez a történet.

Elképesztő, milyen kenyereket esznek Japánban

2024. november 23., szombat 18:36 Élelmiszeripar 3 perc

Egyedi ízvilág, különleges textúra és egy adag kreativitás.

Tisztában vagy a sajtfogyasztás előnyeivel és veszélyeivel is?

2024. november 23., szombat 12:36 Élelmiszeripar 2 perc

Sajt minden mennyiségben? Mit mondanak a szakemberek?

Ne fogyaszd el! Fémdarabkák lehetnek ebben az élelmiszerben

2024. november 22., péntek 15:35 Élelmiszeripar 1 perc

Termékvisszahívásra hívta fel a figyelmet a Nébih.

Mennyire megbízhatóak a boltokban darabolt sajtok?

2024. november 20., szerda 11:44 Élelmiszeripar 2 perc

Tejtermékrészlegeket ellenőrzött a Nébih.

Mindaz, amit nem gondoltál volna a vajról

2024. november 19., kedd 09:57 Élelmiszeripar 2 perc Sajtóközlemény

Cikksorozat indul, ami szakmailag hiteles információkat nyújt.

Miért jobb, ha helyi élelmiszereket vásárolunk?

2024. november 18., hétfő 13:36 Élelmiszeripar 2 perc

Több előnye van, mint hinnéd.

Óriási mennyiségben fogy ez az ital a boltokban, most betilthatják +Frissítve!
Óriási mennyiségben fogy ez az ital a boltokban, most betilthatják +Frissítve!
Részleges energiaital-tilalom jöhet Magyarországon, a gyerekek védelmében.
Sajtóközlemény
Az állattenyésztésért: új uniós élelmezési stratégiát sürget a Farm Europe
Az állattenyésztésért: új uniós élelmezési stratégiát sürget a Farm Europe
A Farm Europe új, tudományos alapú élelmiszer-stratégiát kér az EU-tól.
Bakteriofág vírusok tisztítják meg az ételeinket
Bakteriofág vírusok tisztítják meg az ételeinket
Természetes megoldást jelentenek az élelmiszer-feldolgozásban előforduló...
Így fosztották ki a Traubisoda-készleteket a magyarok
Így fosztották ki a Traubisoda-készleteket a magyarok
A retró üdítő visszatérése után szinte azonnal kiürültek a polcok – íme az okok...
Miért lett "szitokszó" a gabonapehely? Eláruljuk: nem a fő alapanyag miatt!
Miért lett "szitokszó" a gabonapehely? Eláruljuk: nem a fő alapanyag miatt!
Egyes típusok sok cukrot, adalékot és kevés rostot tartalmaznak.