Hírek
További hírekNem mindegy, mi van a tányérodon – új korszak kezdődik a húsiparban
Új kutatás-fejlesztési projekt indul a Széchenyi István Egyetemen.
Okos trükkök, hogy ne hizlaljon a nassolás
Mutatjuk, mire figyelj oda, ha nem akarsz lemondani az élvezetekről!
Újabb "szuperételt" találtak! Ez érdekelni fog!
Furcsa ötlet az állati fehérjék alternatívái után kutatva.
Új őrület tarol a közösségi médiában: Ez lehet a húsvét sztárja +VIDEÓ
Egy különleges édesség a dubaji csoki után.
Szalmonellás lehet a Müller egyik kedvenc terméke
Sürgős termékvisszahívást jelentettek be, mert fennáll a fertőzés gyanúja.
Veszélyesebbek lehetnek, mint hittük: hizlalnak az édesítőszerek?
Egy friss kutatás szerint a szukralóz nem segít a fogyásban, sőt fokozhatja az étvágyat is.
Növényvédő szer miatt hívják vissza ezt az élelmiszert
Ha vettél az érintett termékből, ne fogyaszd el!
A gluténérzékenység felismerését forradalmasíthatja egy új MI-fejlesztés
Villámgyors diagnózis mesterséges intelligenciával.
Szikra indította a többmilliárdos tűzesetet, az újranyitásban bíznak a dolgozók
Sokan reménykednek a bravúrban és az összefogás erejében.
Mi ez a hájp a nyers tej körül?
Sokan dicsérik, de kevesen ismerik a nyers tej kockázatait és előnyeit, mutatjuk!
_fill_540x300_0.jpg)
Egy sajt, ami értékesebb, mint az arany
Több mint két évtized érlelés után vágták fel a világ legidősebb ehető..._fill_540x300_0.jpg)
Visszatér a tojás és a sovány hús
Egy friss jelentés szerint az európai vásárlók egyre kevésbé kérnek a „zöld”..._fill_540x300_0.jpg)
A jövő egyik legveszélyesebb kórokozója már itt van velünk
A spórák belélegzése egészséges embereknél is problémát okozhat, de a legyengült...
Oszakában is sikert aratott a magyar méz és mangalica
A mangalica és a méz olyan prémium termékek, amelyek megalapozhatják a magyar..._fill_540x300_0.jpg)