Hírek
További hírekBakteriofág vírusok tisztítják meg az ételeinket
Természetes megoldást jelentenek az élelmiszer-feldolgozásban előforduló patogének ellen.
Így fosztották ki a Traubisoda-készleteket a magyarok
A retró üdítő visszatérése után szinte azonnal kiürültek a polcok – íme az okok és a jövőbeli kilátások.
Miért lett "szitokszó" a gabonapehely? Eláruljuk: nem a fő alapanyag miatt!
Egyes típusok sok cukrot, adalékot és kevés rostot tartalmaznak.
Hatalmas kampány teheti újra népszerűvé ezt a terméket
Te is úgy gondolod, hogy nincs jó híre a trappista sajtnak?
Hogyan lett világsiker egy magyar élelmiszerprojekt?
Fenntarthatósági áttörés – új lehetőségek gyártóknak és fogyasztóknak.
Neked is a búza jut eszedbe a tésztáról? Akkor jól figyelj!
Hagyományos, gluténmentes vagy szénhidrátcsökkentett – melyik a legjobb választás?
Házi tojás: Eddig ez volt a nyerő, most majd mumus lesz?
Állítólag veszélyes vegyszerek halmozódhatnak fel benne.
Egy TikTok videóval indult minden, most globális hiány van ebből a gyümölcsből
A dubaji csoki körüli őrület miatt az árak az egekbe szöktek.
Újra gyártják, de máris hiánycikk a népszerű retró ital
Rövid ideig volt a polcokon, de elkapkodták.
Húsvéti sonkák is fennakadtak az ellenőrzésen – meglepő Nébih-eredmények
Több mint 300 kg élelmiszert vontak ki a forgalomból a tavaszi akció során.
_fill_540x300_0.jpg)
Rekordszintre emelkedtek a tej- és húsárak
Az élelmiszerárak globális mutatója enyhén emelkedett júniusban, ám az egyes...
Emelkedik a mogyoró ára – ezt a magyar édességfogyasztók is megérzik
Törökország adja a világ mogyorótermésének 65%-át, most viszont terméskiesés...
Megrázó eredmények: olívaolajnak hitték, de egészen más volt
Az ellenőrzések szerint megtévesztő módon árulták a termékeket, amelyek..._fill_540x300_0.jpg)
A jövő zöldségei: magyar mikrozöldségek csíráznak az űrben
Szelénnel kezelt, „élettámogató” magokból növekszik a retek és a búza az...