Hírek
További hírekA jó szalonnáért mindent: Van, ahol már a sertéseket is CT-zik
Így alakítja át a genetika a húsipart: előre lehet tudni, milyen lesz a hasaalja.
Figyelem! Szalmonellás húspogácsát hívtak vissza
Ha ilyen terméket vettél, ne fogyaszd el!
Betiltották egy veszélyes anyag használatát, amivel nap mint nap találkozunk
A BPA jelenléte nem engedélyezett olyan termékekben, amelyek élelmiszerrel vagy itallal érintkeznek.
Szereted a gombákat? Akkor ez a könyv neked szól!
A gomba: az emberiség régi-új szuperélelmiszere.
Magyar termékek hódíthatják meg Dubajt: új piacok, új lehetőségek nyílhatnak
Megnyitott a Gulfood, 24 kiállító az Agrármarketing Centrum standján.
Lehetséges a haltenyésztés és a kertészeti tevékenység összehangolása?
A Széchenyi István Egyetemen tudják a kérdésre a választ.
Az EU még mindig nincs felkészülve egy élelmiszerválságra
Az alapvető élelmiszerekből vésztartalékot kell létrehozni.
Riasztás riasztás hátán: 2024-ben 300-nál is több termék akadt fenn az ellenőrzéseken
Összefoglaló a 2024-es magyar esetekről.
Szalmonellával fertőzött élelmiszer!
Ha ilyet vettél, ne fogyaszd el!
Naponta fogyasztjuk, most a betiltását követelik
Újra fellángolt az aszpartámvita.

Aki tudja, milyen a tökéletes kézműves sajt
A sajtbírálat ott kezdődik, amikor az ember rájön: mennyi mindent nem tud még.
A növényi étrend nem csodaszer – vannak árnyoldalai is
A COPLANT tanulmány hosszú távú követéseken keresztül vizsgálja, miként hat az...
Megéri otthon lekvárt főzni a jelenlegi gyümölcsárak mellett?
Ha nem saját termésből dolgozunk, pénzügyileg alig, de más szempontból még...
Szigorodnak az energiaitalokra vonatkozó szabályok
Új jelölési és forgalmazási előírások lépnek életbe.