Hírek
További hírekKeserű a savanyúságkészítők élete – több az akadály, mint a segítség
Nehéz helyzetben van most minden piaci szereplő, véli a zalai vállalkozó.
Rovar az ételemben? Még mit nem! Pedig de...
Csak nem tudsz róla.
Szijjártó Péter: Ismét áttörték a tízmilliárd eurós álomhatárt a beruházások
Hozzátette, hogy a kormány stratégiai fontosságú ágazatként kezeli az élelmiszeripart.
Ismerd meg a fűtő és hűtő fűszereket!
Nemcsak kiváló ízesítők, hanem hozzájárulnak a közérzetünk javításához is.
Jó hír érkezett az őstermelők és az élelmiszeripari kistermelők számára
Módosult a kiterjesztett gyártói felelősségi rendszerről szóló kormányrendelet.
Jobb, ha figyelsz! Szalmonellával szennyezett liszt került a boltok polcaira
Megtették a szükséges intézkedéseket.
Ezek jelenleg a világ legdrágább élelmiszerei
Prémium alapanyagok, korlátozott elérhetőség, kulináris művészet, speciális előállítási körülmények.
Rendszeresen eszel tojást? Akkor ezt jó, ha tudod!
Ismerd meg a hatásait!
Egészséges vagy egészségtelen a nátrium-glutamát?
Attól függ...
Bio vagy nem bio: melyikben több a tápanyag?
A növénytermesztés és az állattartás módja is befolyásolja a beltartalmi értéket.

Aki tudja, milyen a tökéletes kézműves sajt
A sajtbírálat ott kezdődik, amikor az ember rájön: mennyi mindent nem tud még.
A növényi étrend nem csodaszer – vannak árnyoldalai is
A COPLANT tanulmány hosszú távú követéseken keresztül vizsgálja, miként hat az...
Megéri otthon lekvárt főzni a jelenlegi gyümölcsárak mellett?
Ha nem saját termésből dolgozunk, pénzügyileg alig, de más szempontból még...
Szigorodnak az energiaitalokra vonatkozó szabályok
Új jelölési és forgalmazási előírások lépnek életbe.