Hírek
További hírekHagyomány és innováció Magyarpolányban: a sváb konyha remekei
A Magyarpolányi Német Nemzetiségi Egyesület a közelmúltban ismét elnyerte a H.Í.R. védjegyet.
Ezeket az ételeket soha ne fogyaszd nyersen!
A nyers ételek fogyasztásának komoly veszélyei lehetnek.
Jól nézd meg, mit vásárolsz, mert nagyon nem mindegy!
Érdemes a magas hústartalmú terméket vásárolni.
Vaj kontra margarin: melyiket mihez használjuk?
Tanulmányok és tanulmányok cáfolatai szólnak arról, hogy a vaj vagy a margarin egészségesebb.
Ezek a sajtok nemcsak finomak, hanem egészségesek is
Ezeket a fajtákat válaszd, ha egészségesen étkeznél.
Az ínycsiklandó fánkok meglepő titka
Nem ront az élvezeti értéken, de azért na.
Induljon hazai pezsgővel az új esztendő – nagy a választék!
Évente mintegy 200 ezer hektoliter készül.
Élelmiszer-ellenőrzés: 59 bírságot szabtak ki 4 millió forint összegben
Nagy problémákkal nem kellett szembesülniük a szakembereknek.
Hamisítják a dubaji csokit – veszélyes összetevők lehetnek benne
Az eredeti összetevők hiányát rengeteg színezék használatával próbálják leplezni.
Az élelmiszerként forgalomba hozott gabonák mikotoxin-határértékei és azok ellenőrzésére vonatkozó előírások
Az egyes penészgombafajok más-más körülmények között hajlamosak méreganyag termelésére.

Aki tudja, milyen a tökéletes kézműves sajt
A sajtbírálat ott kezdődik, amikor az ember rájön: mennyi mindent nem tud még.
A növényi étrend nem csodaszer – vannak árnyoldalai is
A COPLANT tanulmány hosszú távú követéseken keresztül vizsgálja, miként hat az...
Megéri otthon lekvárt főzni a jelenlegi gyümölcsárak mellett?
Ha nem saját termésből dolgozunk, pénzügyileg alig, de más szempontból még...
Szigorodnak az energiaitalokra vonatkozó szabályok
Új jelölési és forgalmazási előírások lépnek életbe.