Hírek
További hírekLéteznek jó példák a mezőgazdasági alapanyag-termelés és a feldolgozóipar közötti partnerségre
Árban és minőségben is versenyképesek a magyar agrártermékek.
Ezért jó, ha a sajt szobahőmérsékletű, amikor megeszed
Sajt, ahogy még sosem próbáltad.
Az idei aszály negatív hatást gyakorolt a hazai konzervipar teljesítményére is
Közepes csemegekukorica-termést és gyenge zöldborsótermést vásárolhatott fel idén a hazai konzervipar.
Tudtad, hogy néhány zöldség táplálóbb fagyasztás után, mint frissen?
De a húsok állagának és fehérjetartalmának is jót tesz a fagyasztás és a kiengedés.
Pazarlóan bánunk a készételekkel
Megtört az élelmiszerpazarlás évek óta tartó csökkenési trendje.
Az egyik legegészségesebb húsféle, ráadásul olcsó is – akkor miért nem eszünk többet belőle?
Magas fehérje- és vitamintartalom, számos élettani előny, diétákba is beilleszthető – Magyarországon mégse eszi senki.
Jön a labor libamáj: Először kerülhet piacra mesterséges fehérjetermék az EU-ban
A NAK, a MAGOSZ és a BTT előzetes vizsgálatokat sürget.
Mi volt a párizsiban száz éve, és mi van benne most?
Így változott meg a recept, és lett a párizsi az olcsó étkeztetés egyik alapeleme.
Lisztkukacok a muffinban, tücskök a granolában: tudod, mit eszel épp?
A rovarok már a spájzban vannak. És tényleg...
Erről a veszélyről mindenkinek tudnia kell
Komoly aggodalomra ad okot.

Óriási mennyiségben fogy ez az ital a boltokban, most betilthatják +Frissítve!
Részleges energiaital-tilalom jöhet Magyarországon, a gyerekek védelmében.
Az állattenyésztésért: új uniós élelmezési stratégiát sürget a Farm Europe
A Farm Europe új, tudományos alapú élelmiszer-stratégiát kér az EU-tól._fill_540x300_0.jpg)
Bakteriofág vírusok tisztítják meg az ételeinket
Természetes megoldást jelentenek az élelmiszer-feldolgozásban előforduló...
Így fosztották ki a Traubisoda-készleteket a magyarok
A retró üdítő visszatérése után szinte azonnal kiürültek a polcok – íme az okok...