Hírek
További hírekHogy is van ez? Egyre több az ökogazda, mégis kevés a bioélelmiszer
Úton a fenntarthatóság felé, lendületben az ökogazdálkodás Debrecenben.
Ezeket a húsvéti sonkákat keresik a legtöbben
Bőséges kínálat várja a vásárlókat.
Nem mindegy, mi van a tányérodon – új korszak kezdődik a húsiparban
Új kutatás-fejlesztési projekt indul a Széchenyi István Egyetemen.
Okos trükkök, hogy ne hizlaljon a nassolás
Mutatjuk, mire figyelj oda, ha nem akarsz lemondani az élvezetekről!
Újabb "szuperételt" találtak! Ez érdekelni fog!
Furcsa ötlet az állati fehérjék alternatívái után kutatva.
Új őrület tarol a közösségi médiában: Ez lehet a húsvét sztárja +VIDEÓ
Egy különleges édesség a dubaji csoki után.
Szalmonellás lehet a Müller egyik kedvenc terméke
Sürgős termékvisszahívást jelentettek be, mert fennáll a fertőzés gyanúja.
Veszélyesebbek lehetnek, mint hittük: hizlalnak az édesítőszerek?
Egy friss kutatás szerint a szukralóz nem segít a fogyásban, sőt fokozhatja az étvágyat is.
Növényvédő szer miatt hívják vissza ezt az élelmiszert
Ha vettél az érintett termékből, ne fogyaszd el!
A gluténérzékenység felismerését forradalmasíthatja egy új MI-fejlesztés
Villámgyors diagnózis mesterséges intelligenciával.

Példátlan élelmiszeripari támogatás: 668 beruházás kap fejlesztési forrást
Az agrártárca két pályázat keretében összesen több mint 230 milliárd forintot...
A világelitbe került ez a magyar pálinka
A Sáppusztai Sárga Vilmoskörte pálinka a Great Taste Awards élmezőnyében...