Tedd láthatóvá a minőséget: válaszd a Kiváló Termék védjegyet!

2025. június 27., péntek 11:34 Élelmiszeripar 2 perc Támogatott tartalom

A Kiváló Termék védjegy szektorsemleges, független és megalapozott minősítést nyújt – minden iparágban.

Új húsrendelet: komoly változások jönnek a boltok polcain

2025. június 27., péntek 10:06 Élelmiszeripar 2 perc

Pontosabb címkézés, szigorúbb előírások: új szabályozás jelent meg.

Átverés: Hamisított olívaolajra bukkantak a boltokban

2025. június 26., csütörtök 13:34 Élelmiszeripar 1 perc

Botrányos, hogy napraforgóolajat adtak el a megtévesztett vásárlóknak.

A rovarfogyasztás nem váltja ki a húst: kulturális ellenállás akadályozza a váltást

2025. június 26., csütörtök 04:36 Élelmiszeripar 2 perc

A rovarok fogyasztásának ösztönzése eleve kudarcra van ítélve?

Egzotikus, mégis szívbarát – ez a hús a jövő sztárja lehet

2025. június 25., szerda 07:36 Élelmiszeripar 2 perc

A strucchús alacsony koleszterinszintje és magas tápértéke miatt ideális választás mindenki számára.

NKFH: az Aldi baromfivirslit hív vissza allergén jelenléte miatt

2025. június 21., szombat 10:07 Élelmiszeripar 1 perc

Érzékeny fogyasztók számára egészségügyi kockázatot jelenthet.

Új piacok felé nyitnak a magyar mentes termékek

2025. június 18., szerda 16:34 Élelmiszeripar 2 perc Sajtóközlemény

Rekord részvétel az Agrármarketing Centrum közösségi standján.

Te is fenntarthatóan gazdálkodsz? Most elismerést kaphatsz érte!

2025. június 18., szerda 15:06 Élelmiszeripar 1 perc

Olyan gazdálkodóknak és élelmiszeripari cégeknek szól a CSR Hungary Díj, akik felelősen építik a jövő magyar agráriumát.

Fagyos kihívás? A megoldás acélos!

2025. június 18., szerda 13:45 Élelmiszeripar 2 perc Hirdetés

Hűtött és fagyasztott terekhez egyaránt prémium megoldást nyújt a Hörmann.

Tele az EU élelmiszerbotránnyal – a magyar agrárium alig érintett

2025. június 17., kedd 17:34 Élelmiszeripar 2 perc Sajtóközlemény

Az Európai Unió élelmiszer-biztonsági hálózata több mint 9400 bejelentést rögzített 2024-ben – hazánk a nemzetközi átlagnál jóval kevesebb esetben érintett.

Egy falat kenyér: egyszerű étel, bonyolult ügy
Egy falat kenyér: egyszerű étel, bonyolult ügy
Október 16-án a kenyér és az élelmezés világnapja együtt emlékeztet arra, hogy a...
Sajtóközlemény
A fenntarthatóság nem opció, hanem alapelv – ezt üzeni a FoodTechShow 2025
A fenntarthatóság nem opció, hanem alapelv – ezt üzeni a FoodTechShow 2025
A hazai élelmiszeripar egyre inkább felismeri a környezeti felelősségvállalás...
Meglepő: természetes ételfesték készülhet mezőgazdasági melléktermékből
Meglepő: természetes ételfesték készülhet mezőgazdasági melléktermékből
Kutatók cukorrépa-melaszból fejlesztenek természetes színezékeket, aminek...
Mit árul el a csomagolás? – A Magyar Élelmiszerkönyv titkai
Mit árul el a csomagolás? – A Magyar Élelmiszerkönyv titkai
Tudod, mit jelent, ha egy gyümölcslé „100%-os”? Vagy miért nem mindegy, mit...
Ajvár, zakuszka, lecsó: balkáni ízek az őszi konyhában
Ajvár, zakuszka, lecsó: balkáni ízek az őszi konyhában
Fedezd fel, hogyan dobják fel a balkáni szószok és a lecsó az őszi konyhát!