Hírek
További hírekMarhafaggyú a konyhában: Gusztustalan vagy ínycsiklandó?
Újra reflektorfénybe került ez a sokoldalú alapanyag.
Új korszak: Húsvéti sonka génszerkesztett alapanyagból?
Már olyan módszereket használnak, amelyeket eddig az emberi orvoslásban alkalmaztak.
Adatkezelés a malomban: Búzaszemtől a boltig egy kézben minden +VIDEÓ
Nagy falat az SAP bevezetése az élelmiszeriparban, de kiderült: érdemes.
Csirkemellsonka tökéletesítve - A mesterséges intelligencia felügyeli a szeletelést +VIDEÓ
Egy folyamatosan fejlődő cég nem maradhat ki a most zajló MI-forradalomból sem.
Ez az új sikerágazat?
Rengeteg támogatási kérelem érkezett a pályázati felhívásokra.
Tényleg veszélyt jelent az AI a munkahelyekre az élelmiszeriparban?
Nemcsak tőke, hanem bátorság is kell a fejlesztésekhez.
Messziről érkezett élelmiszerek – érdemesebb lenne szezonálisan étkezni?
Tudjuk, honnan származik az étel, amit megeszünk?
Nem sajnálják az eurómilliókat a magyar borra külföldön
Kiemelt célközönség a Z generáció, amelynek tagjai nyitottak a minőségre.
Gulyás Gergely bejelentette, mivel töri le a kormány a magas inflációt
Hozzátette, hogy a legveszélyesebb az élelmiszerárak túlzott emelkedése.
Több sebből vérzik a pálinkaszektor, jó lenne egy stratégia
Összetett feladat újra növekedési pályára állítani.

Példátlan élelmiszeripari támogatás: 668 beruházás kap fejlesztési forrást
Az agrártárca két pályázat keretében összesen több mint 230 milliárd forintot...
A világelitbe került ez a magyar pálinka
A Sáppusztai Sárga Vilmoskörte pálinka a Great Taste Awards élmezőnyében...