Hírek
További hírekÚj sajtbírákat avatott a Magyar Sajtkészítők Egyesülete
16 sajtbíra végezte el sikeresen a Magyar Sajtkészítők Egyesülete által szervezett 4. Sajtbíra képzést
Gyomorforgató látvány: lejárt, nyomonkövethetetlen élelmiszereket vontak ki a forgalomból
A súlyos szabálytalanságok miatt a Nébih felfüggesztette a kistermelő tevékenységét.
Újraéledhet a magyar komlótermesztés?
A cél az, hogy a hazai sörgyártás hazai alapanyagra épüljön – erről is beszélt Nagy István agrárminiszter Sopronban.
Prágai csúcstalálkozó magyar termékekkel
Libamáj, gluténmentes pékáru, szarvasgomba – a hazai kínálat lenyűgözte a cseh beszerzőket és forgalmazókat.
Elfér a magyar konyhában is: 5 dolog, amit nem tudtál a kókuszolajról
Nem kell tőle idegenkedni, nemcsak finom, de egészséges is – mutatjuk, mire jó ez az alapanyag!
Ezért nem készül sajt szamár- vagy sertéstejből – furcsa tudományos okok
A tej nemcsak táplálék, de gyógyhatású és innovációs forrás is – érdekességek, amiket érdemes megismerni.
Prebiotikumos kolbász és antioxidáns sonka: itt az új húsgeneráció
Egészséges, rostban és fehérjében gazdag húskészítményeket fejlesztettek ki Debrecenben.
Termékvisszahívás: nem engedélyezett összetevőt tartalmaz ez a tea
Egynyári üröm miatt figyelmeztet a hatóság – ne fogyassza el a visszahívott terméket!
Nálatok mennyiből jön ki egy palacsinta?
Egy Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei vendéglátóhely 17 ezer forintért kínál egyetlen darabot.
VW kolbász: Új szintre emelte a márkahűséget a Volkswagen
A currywurst júniustól a németországi szupermarketekben lesz kapható.

Egy falat kenyér: egyszerű étel, bonyolult ügy
Október 16-án a kenyér és az élelmezés világnapja együtt emlékeztet arra, hogy a...
A fenntarthatóság nem opció, hanem alapelv – ezt üzeni a FoodTechShow 2025
A hazai élelmiszeripar egyre inkább felismeri a környezeti felelősségvállalás...
Meglepő: természetes ételfesték készülhet mezőgazdasági melléktermékből
Kutatók cukorrépa-melaszból fejlesztenek természetes színezékeket, aminek...
Mit árul el a csomagolás? – A Magyar Élelmiszerkönyv titkai
Tudod, mit jelent, ha egy gyümölcslé „100%-os”? Vagy miért nem mindegy, mit...