Hírek
További hírekEzek az ultrafeldolgozott ételek a legegészségtelenebbek
Egyes feldolgozott élelmiszerek nagymértékben növelik bizonyos betegségek és a halálozás kockázatát.
Élelmiszerek címkéje: ha ezt bevezetik, nem kell többé az apró betűvel írt részt bogarásznunk
Új WHO iránymutatás vonatkozhat a gyártókra.
A leggyakoribb tévhitek az ételérzékenységgel kapcsolatban
Mi a különbség az allergia és az intolerancia között? Mi az igazság a leggyakoribb tévhitekkel kapcsolatban?
Melyik élelmiszernek mekkora a környezeti lábnyoma?
Számos tényezőtől függ a válasz, és a helyzet bonyolultabb, mint gondolnád.
Egy igazán magyaros finomság, a kolbász. De tényleg magyar?
Nagyon szeretjük.
Hajtóvadászat indult 22 tonna sajt után Nagy-Britanniában
Akár pizzára, akár hamburgerbe vitték, egy ideig elég lesz.
Ezeket az ételeket semmiképp ne rendeld az étteremben!
Ezt a 4 ételt kerülik az élelmiszer-biztonsági szakemberek az éttermekben.
Tofu: sokan rajonganak érte, mások támadják – de mi ennek az oka?
Az egyik legmegosztóbb étel.
Rovarirtó szer lehet a fehérbabban, visszahívták
Nem szabad megenni!
Elképesztő összegekbe kerülnek a világ legdrágább sörei
Valóságos műalkotások, melyek a sörök iránti tiszteletet szimbolizálják.

Aki tudja, milyen a tökéletes kézműves sajt
A sajtbírálat ott kezdődik, amikor az ember rájön: mennyi mindent nem tud még.
A növényi étrend nem csodaszer – vannak árnyoldalai is
A COPLANT tanulmány hosszú távú követéseken keresztül vizsgálja, miként hat az...
Megéri otthon lekvárt főzni a jelenlegi gyümölcsárak mellett?
Ha nem saját termésből dolgozunk, pénzügyileg alig, de más szempontból még...
Szigorodnak az energiaitalokra vonatkozó szabályok
Új jelölési és forgalmazási előírások lépnek életbe.