Hírek
További hírekMikotoxin: 10-ből 9 távol-keleti minta szennyezett
Ázsia vezeti a szennyezési listát egy friss nemzetközi vizsgálat szerint.
Így jelez a mesterséges intelligencia, mielőtt még bekövetkezne a baj
A mesterséges intelligencia új távlatokat nyit az élelmiszer-szennyeződések korai felismerésében.
A hazai tejtermékek védelmében indul kampány – fókuszban a trappista sajt
A program kiemelten foglalkozik a magyar eredet, a minőség és a hagyomány hangsúlyozásával.
Import tej áraszthatja el a boltokat – veszélyben a magyar tejágazat?
Az árréstop és az olcsó import miatt háttérbe szorulhat a hazai tej – a fogyasztók árérzékenysége dönthet.
Keksz on the beach, Nyári dallam és más finomságok az év fagylaltja versenyen
Meglepő íz nyert a fesztiválszámba menő megmérettetésen.
Örökre eltűnhetnek az ikonikus francia sajtok
Veszélyben a Brie és Camembert sajtok jövője.
Ételvisszahívás a DM-től: súlyos allergén került a müzlibe
Ne fogyaszd el!
Tücsök, pacal, gulyás: hát már mindenből fagyit csinálnak?
Bizarr ízekkel indul a nyári szezon a magyar cukrászdákban.
Te megkóstolnád? Kívül fekete, belül színes, és a TikTokon már hódít +VIDEÓ
Megérkezett a fekete unikornis: ez lehet az új csokiszenzáció.
Visszahívás! Mérgező anyagot találtak ebben az élelmiszerben
Magyarországra is került belőle, ne fogyassza el!

Egy falat kenyér: egyszerű étel, bonyolult ügy
Október 16-án a kenyér és az élelmezés világnapja együtt emlékeztet arra, hogy a...
A fenntarthatóság nem opció, hanem alapelv – ezt üzeni a FoodTechShow 2025
A hazai élelmiszeripar egyre inkább felismeri a környezeti felelősségvállalás...
Meglepő: természetes ételfesték készülhet mezőgazdasági melléktermékből
Kutatók cukorrépa-melaszból fejlesztenek természetes színezékeket, aminek...
Mit árul el a csomagolás? – A Magyar Élelmiszerkönyv titkai
Tudod, mit jelent, ha egy gyümölcslé „100%-os”? Vagy miért nem mindegy, mit...