Hírek
További hírekJön a labor libamáj: Először kerülhet piacra mesterséges fehérjetermék az EU-ban
A NAK, a MAGOSZ és a BTT előzetes vizsgálatokat sürget.
Mi volt a párizsiban száz éve, és mi van benne most?
Így változott meg a recept, és lett a párizsi az olcsó étkeztetés egyik alapeleme.
Lisztkukacok a muffinban, tücskök a granolában: tudod, mit eszel épp?
A rovarok már a spájzban vannak. És tényleg...
Erről a veszélyről mindenkinek tudnia kell
Komoly aggodalomra ad okot.
Van, ahol már betiltották, nálunk még meg lehet kóstolni
Egy nagyon különleges török előétel.
Meddig használhatók fel a hústermékek a minőségmegőrzési idő lejártát követően?
A hústermékek a rajtuk szereplő minőségmegőrzési idő lejárta után az alábbiak szerint fogyaszthatók.
Magyarország valami olyasmiben is jól teljesít, amiről nem hinnéd
Magasak a hozamok, erős a termelés és a fogyasztás.
Ez a gyakori élelmiszer-adalékanyag súlyos betegséget okozhat
A leggyakoribb és legártalmasabb hozzáadott összetevő.
Drágulni fog a kenyér – de mennyit?
Nemcsak mennyiségre gyengébb a gabonatermés, hanem minőségi szempontból is.
Garázscégként indult, ma pedig már a magyar piacon bővít
Az alapanyagot nagyrészt a mohácsi húsüzemből vásárolja.

Több mint fél évszázada a hazai élelmiszeripar élvonalában
Az Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet az iparág egyik olyan vezető...
Aki tudja, milyen a tökéletes kézműves sajt
A sajtbírálat ott kezdődik, amikor az ember rájön: mennyi mindent nem tud még.
A növényi étrend nem csodaszer – vannak árnyoldalai is
A COPLANT tanulmány hosszú távú követéseken keresztül vizsgálja, miként hat az...
Megéri otthon lekvárt főzni a jelenlegi gyümölcsárak mellett?
Ha nem saját termésből dolgozunk, pénzügyileg alig, de más szempontból még...