Hírek
További hírekDigitális forradalom az élelmiszeriparban – most te is részese lehetsz!
Ingyenes képzés indul a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával.
Te lecserélnéd erre a reggeli kávédat?
Új őrület hódít, de legalább egészséges.
Hogy is van ez? Egyre több az ökogazda, mégis kevés a bioélelmiszer
Úton a fenntarthatóság felé, lendületben az ökogazdálkodás Debrecenben.
Ezeket a húsvéti sonkákat keresik a legtöbben
Bőséges kínálat várja a vásárlókat.
Nem mindegy, mi van a tányérodon – új korszak kezdődik a húsiparban
Új kutatás-fejlesztési projekt indul a Széchenyi István Egyetemen.
Okos trükkök, hogy ne hizlaljon a nassolás
Mutatjuk, mire figyelj oda, ha nem akarsz lemondani az élvezetekről!
Újabb "szuperételt" találtak! Ez érdekelni fog!
Furcsa ötlet az állati fehérjék alternatívái után kutatva.
Új őrület tarol a közösségi médiában: Ez lehet a húsvét sztárja +VIDEÓ
Egy különleges édesség a dubaji csoki után.
Szalmonellás lehet a Müller egyik kedvenc terméke
Sürgős termékvisszahívást jelentettek be, mert fennáll a fertőzés gyanúja.
Veszélyesebbek lehetnek, mint hittük: hizlalnak az édesítőszerek?
Egy friss kutatás szerint a szukralóz nem segít a fogyásban, sőt fokozhatja az étvágyat is.

Teljesen betilthatják a BPA-t az Egyesült Királyságban
Az FSA szigorúbb szabályozást vezetne be a biszfenol‑A használatára vonatkozóan...._fill_540x300_0.jpg)
Lisztérzékenyek figyelem! Itt vannak az év legjobb gluténmentes kenyerei
Elismerés a Kenyér Világnapján – a gluténmentes termékgyártókat díjazták.
Egy falat kenyér: egyszerű étel, bonyolult ügy
Október 16-án a kenyér és az élelmezés világnapja együtt emlékeztet arra, hogy a...
A fenntarthatóság nem opció, hanem alapelv – ezt üzeni a FoodTechShow 2025
A hazai élelmiszeripar egyre inkább felismeri a környezeti felelősségvállalás...