Hírek
További hírekNébih: sajtos kekszet hívott vissza a forgalmazó
A hivatal arra kéri a vásárlókat, hogy az érintett élelmiszert ne fogyasszák el.
Termékvisszahívásra kényszerült a Tesco!
Az áruházlánc ásványolaj-szennyezettséggel indokolta az intézkedést.
Miben más a konzerv hal, mint a friss?
Jótékony hatásaikat tekintve nem azonosak, de vannak más fontos tényezők is.
Újabb és újabb kellemetlen meglepetés vár minket a boltokban
Sok dolog van, ami az idő múlásával veszít a méretéből.
Egyre több a fiatalok közt a rákos megbetegedés – ez az oka!
Drasztikus változás kell, másként nem fog javulni a negatív tendencia.
Mutatjuk, mit jelent a "Helyben vagyunk" védjegy
Ez a védjegy a helyi termékek mögé felépített szolgáltatást, élményt minősíti.
Jobb az édesítőszer, mint a cukor?
Természetes és mesterséges édesítőszerek, előnyök és kockázatok. Mit mond a szakember?
Mit mond a tudomány az egyre divatosabb atlanti étrendről?
A mediterrán vagy az atlanti étrend egészségesebb?
Egy jó feketét? Tudtad, hogy ez is magyar találmány?
Az egész világ hálás lehetne neki.

Több mint fél évszázada a hazai élelmiszeripar élvonalában
Az Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet az iparág egyik olyan vezető...
Aki tudja, milyen a tökéletes kézműves sajt
A sajtbírálat ott kezdődik, amikor az ember rájön: mennyi mindent nem tud még.
A növényi étrend nem csodaszer – vannak árnyoldalai is
A COPLANT tanulmány hosszú távú követéseken keresztül vizsgálja, miként hat az...
Megéri otthon lekvárt főzni a jelenlegi gyümölcsárak mellett?
Ha nem saját termésből dolgozunk, pénzügyileg alig, de más szempontból még...