Hírek
További hírekMikroműanyagok ellen: antioxidánsokkal védhetjük szerveink egészségét
A mikroműanyagok és nanoműanyagok világszerte jelen vannak az ökoszisztémákban.
Káosz a világ húspiacán: amerikai szállítmányok akadhatnak el
Akár az Európai Unióban is kiköthet a "fennakadt" marha-, baromfi- és sertéshús.
Jogerős ítélet a csigafeldolgozó ügyében: 2,6 milliárdos vagyonelkobzás
Nem volt meg az önrész.
Idén is lesz Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár
A tapasztalatcserén, a tájékozódáson, az ismeretszerzésen túl jelentős szemléletformáló ereje is van.
Marhafaggyú a konyhában: Gusztustalan vagy ínycsiklandó?
Újra reflektorfénybe került ez a sokoldalú alapanyag.
Új korszak: Húsvéti sonka génszerkesztett alapanyagból?
Már olyan módszereket használnak, amelyeket eddig az emberi orvoslásban alkalmaztak.
Adatkezelés a malomban: Búzaszemtől a boltig egy kézben minden +VIDEÓ
Nagy falat az SAP bevezetése az élelmiszeriparban, de kiderült: érdemes.
Csirkemellsonka tökéletesítve - A mesterséges intelligencia felügyeli a szeletelést +VIDEÓ
Egy folyamatosan fejlődő cég nem maradhat ki a most zajló MI-forradalomból sem.
Ez az új sikerágazat?
Rengeteg támogatási kérelem érkezett a pályázati felhívásokra.
Tényleg veszélyt jelent az AI a munkahelyekre az élelmiszeriparban?
Nemcsak tőke, hanem bátorság is kell a fejlesztésekhez.

Új szabályozás jöhet a száraztésztákra
Alig egy héttel a trappista sajt és a vadkovászos kenyér szigorúbb szabályozása...
Teljesen betilthatják a BPA-t az Egyesült Királyságban
Az FSA szigorúbb szabályozást vezetne be a biszfenol‑A használatára vonatkozóan...._fill_540x300_0.jpg)
Lisztérzékenyek figyelem! Itt vannak az év legjobb gluténmentes kenyerei
Elismerés a Kenyér Világnapján – a gluténmentes termékgyártókat díjazták.