Hírek
További hírekTe is így tárolod az ételeket a hűtőben? Jobb lenne, ha nem tennéd.
A BPA növeli a cukorbetegség kialakulásának kockázatát.
Veszélyes anyagok lehetnek az étrend-kiegészítőkben?
Lehet, hogy betiltják az orbáncfű és a kurkumin használatát is.
Szalmonella veszélye miatt hívtak vissza szezámpasztát
A Nébih arra kéri a vásárlókat, hogy az érintett terméket ne fogyasszák el.
Túl sok szintetikus vegyület van az ételeinkben
Miért jelentenek problémát a biszfenolok?
Újabb furcsa élelmiszer, ezúttal a szén-dioxidos vaj készült el
Egy elképesztő módszer vaj, tej és sajt előállítására.
Élelmiszeripari kulcsrakész pályázatok a Maurer Gép Kft. segítségével
Rugalmasan és gyorsan tudnak reagálni a piaci változásokra.
Ez a sonka bekerült a Magyar Értéktárba
Gyártásának több mint egy évszázados hagyománya van.
Jönnek az alkoholmentesített borok
A borászatoknak, ha szeretnének a piacon megmaradni ismét nyitniuk kell az újdonságok felé.
Egyedülálló ízélmény: karfiolból készült fagyi hódít
Új-Zélandon egy startup karfiolból készít fagylaltot.

Nemrég porig égett, de őszre talpra áll ez a dunántúli üzem
A gesztenyeipar zászlóshajója versenyt fut az idővel.
Sörfőzők, figyelem! Így tehettek szert magasabb profitra!
Meglepő, de nem az alkoholtartalmat kell hozzá növelni.
Tilos lesz több színezék és adalékanyag használata az élelmiszerekben
Új rendeletek lépnek életbe, amelyek célja a fogyasztók egészségének védelme.
Évente több, mint egymillió vizsgálatot végeznek az élelmiszer-biztonságért
A szakértők a digitális megoldásokban látják a jövő kulcsát.