Hírek
További hírekVigyázz, egyes élelmiszerek arzént tartalmazhatnak!
Ezekkel az ételekkel legyél óvatos!
Drágultak a tejtermékek és a növényi olajok, a gabonák ára viszont zuhanásban
FAO: összességében júliusban alig változtak a globális élelmiszerárak.
Mit tud a cirok, amit a kukorica nem?
Jó az élettani hatása, a pékipar is használhatja.
A Mákvirág lett Magyarország tortája 2024-ben!
Augusztus 19-től bárki megkóstolhatja.
Megválasztották az év legjobb balatoni strandételeit. Megkóstolnád őket?
Igen, van köztük lángos.
98 gyümölcsszörpből csak 24 maradt a legjobbak között
A Nébih gyümölcsszörpöket vizsgált.
Itt hihetetlenül gyors a robotok terjedése – feleslegessé válik a munkaerő?
Fogyasztói kívánalom, hogy ő érhessen hozzá elsőként az élelmiszerhez.
Világhírű díjjal ismerték el három magyar szörp minőségét
Egy-egy csillagot kaptak a szörpök.
Dinnyeárusok figyelmébe: egyszerű lépésekkel biztonságosabbá tehető a dinnyék felezése
Érdemes betartani a Nébih tanácsait.
Burgonya-feldolgozáshoz is igényelhető támogatás
Cél a hazai burgonyatermesztés versenyképességének növelése.

Több mint fél évszázada a hazai élelmiszeripar élvonalában
Az Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet az iparág egyik olyan vezető...
Aki tudja, milyen a tökéletes kézműves sajt
A sajtbírálat ott kezdődik, amikor az ember rájön: mennyi mindent nem tud még.
A növényi étrend nem csodaszer – vannak árnyoldalai is
A COPLANT tanulmány hosszú távú követéseken keresztül vizsgálja, miként hat az...
Megéri otthon lekvárt főzni a jelenlegi gyümölcsárak mellett?
Ha nem saját termésből dolgozunk, pénzügyileg alig, de más szempontból még...