Hírek
További hírekEz az ételünk megrövidítheti az életünk – kerüld el messzire!
Dinó vagdalt, chips, instant levesek és a többiek.
Miben különbözik a kefir és a joghurt? És melyik az egészségesebb?
Cikkünkből megtudhatod, melyiket érdemes mindennap fogyasztani.
Térképre került, hol vásárolhatók az országban ősgabona termékek
Direktben vásárolhatnak a fogyasztók.
Így védekezhetnek a magyar élelmiszergyártók a dömpingáru ellen
Az MBH elemzői szerint a kiskereskedelem lehet az idei növekedés egyik támasza.
Megszűnik a kötelező akciózás
Az online árfigyelő rendszer viszont megmarad.
Avokádó: egy gyümölcs, amiért verseng az egész világ
Kár, hogy akkora terhet jelent a környezetnek.
A mesterséges intelligencia által készített borok: a jövő vagy már a jelen?
Hihetetlen, összerakja a fogyasztói preferenciákat.
Fogyasztható-e a citrusfélék héja? Attól függ ...
A citromfélék héja kedvelt élelmiszeripari alapanyag.
Hitted volna? A görögdinnye a cukorbetegek réme!
Drasztikusan megnövelheti a vércukorszintet.
Gyümölcs- és zöldségfeldolgozó szakmérnök és szaktanácsadó szakirányú továbbképzést indít ősztől a MATE
Felsőfokú, akár munka mellett is végezhető, diplomával elismert oktatás.

Nemrég porig égett, de őszre talpra áll ez a dunántúli üzem
A gesztenyeipar zászlóshajója versenyt fut az idővel.
Sörfőzők, figyelem! Így tehettek szert magasabb profitra!
Meglepő, de nem az alkoholtartalmat kell hozzá növelni.
Tilos lesz több színezék és adalékanyag használata az élelmiszerekben
Új rendeletek lépnek életbe, amelyek célja a fogyasztók egészségének védelme.
Évente több, mint egymillió vizsgálatot végeznek az élelmiszer-biztonságért
A szakértők a digitális megoldásokban látják a jövő kulcsát.