Hírek
További hírekSzalmonella veszélye miatt hívtak vissza szezámpasztát
A Nébih arra kéri a vásárlókat, hogy az érintett terméket ne fogyasszák el.
Túl sok szintetikus vegyület van az ételeinkben
Miért jelentenek problémát a biszfenolok?
Újabb furcsa élelmiszer, ezúttal a szén-dioxidos vaj készült el
Egy elképesztő módszer vaj, tej és sajt előállítására.
Élelmiszeripari kulcsrakész pályázatok a Maurer Gép Kft. segítségével
Rugalmasan és gyorsan tudnak reagálni a piaci változásokra.
Ez a sonka bekerült a Magyar Értéktárba
Gyártásának több mint egy évszázados hagyománya van.
Jönnek az alkoholmentesített borok
A borászatoknak, ha szeretnének a piacon megmaradni ismét nyitniuk kell az újdonságok felé.
Egyedülálló ízélmény: karfiolból készült fagyi hódít
Új-Zélandon egy startup karfiolból készít fagylaltot.
Vége a csokinak? Mi lesz velünk kakaó nélkül?
Már kitalálták, mivel helyettesíthetik.
Az üdítőgyártásban erősít a Carlsberg – vajon mire készül?
Több lábon állni mindig jó.

Több mint fél évszázada a hazai élelmiszeripar élvonalában
Az Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet az iparág egyik olyan vezető...
Aki tudja, milyen a tökéletes kézműves sajt
A sajtbírálat ott kezdődik, amikor az ember rájön: mennyi mindent nem tud még.
A növényi étrend nem csodaszer – vannak árnyoldalai is
A COPLANT tanulmány hosszú távú követéseken keresztül vizsgálja, miként hat az...
Megéri otthon lekvárt főzni a jelenlegi gyümölcsárak mellett?
Ha nem saját termésből dolgozunk, pénzügyileg alig, de más szempontból még...