Hírek
További hírekJó pálinkaszezont ígér az idei gyümölcstermés
A kötelező visszaváltási rendszer indokolatlan terhet ró a pálinkafőzdékre.
Hogyan lett az argentin hekkből a balatoni strandok jellegzetes étele?
Egy egészséges tengeri hal, amely Magyarországig 12 ezer kilométert utazik.
Egyre népszerűbb az újhagymás kávé – viharos gyorsasággal terjed az új kínai trend
Íze meghökkentő, de állítólag finom.
Óriási a bővülés Gerendai Károly cégcsoportjában
A vendégek igényeire figyelnek.
Többen kaphatnak ellenőrzést a következő hetekben!
Javában folyik a nyári szezonális ellenőrzés-sorozat.
Milyen sajtot érdemes enni?
És melyik sajtról mit kell tudni?
Komoly problémáid lehetnek, ha ezekből az ételekből túl sokat eszel
Egy vegyületcsoport okozhat galibát.
Miért kellene rendszeresen burgonyalevet fogyasztanunk?
Érdemes kihasználni a pozitív hatásait.
Egy gyümölcs, amit nem mindenki szeret
Pedig nagy mennyiségben tartalmaz fontos vitaminokat és ásványi anyagokat.
A tudósok szerint ez az egyik legveszélyesebb adalékanyag, mégis sok élelmiszerbe belekerül
Egyre több helyen lépnek fel a használata ellen.

Több mint fél évszázada a hazai élelmiszeripar élvonalában
Az Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet az iparág egyik olyan vezető...
Aki tudja, milyen a tökéletes kézműves sajt
A sajtbírálat ott kezdődik, amikor az ember rájön: mennyi mindent nem tud még.
A növényi étrend nem csodaszer – vannak árnyoldalai is
A COPLANT tanulmány hosszú távú követéseken keresztül vizsgálja, miként hat az...
Megéri otthon lekvárt főzni a jelenlegi gyümölcsárak mellett?
Ha nem saját termésből dolgozunk, pénzügyileg alig, de más szempontból még...