Hírek
További hírekTíz éve hungarikum ez a magyar étel, melyben ott van az állat minden porcikája +VIDEÓ
Nemcsak íze, hanem közösségépítő ereje miatt is szeretjük.
Tudod, mennyi hús az egészséges naponta?
Ha nem szeretnél lemondani a húsról, de az egészséged megőrzéséről sem, akkor jó, ha ezzel tisztában vagy.
Tudtad, hogy már a sárgarépa is lehet kiváló?
Az árunak lédúsnak, aromásnak kell lennie.
Ezért ekkora őrület a zabital?
Az íz mellett fontos szempont az egészségre gyakorolt hatás is.
Nagyot drágulhat a fagyi és a lángos, zsebbe kell nyúlni
Az alapanyagok áremelkedésével indokolják.
Sokan betegednek meg a helytelen élelmiszer-kezelési gyakorlatok miatt
Az EU tizennyolc országában indul kampány az élelmiszer-biztonság növeléséért.
Megduplázták a tehenek tejhozamát. Szárnyal az orosz tejipar?
Tejexport-statisztikát nem közölnek, de úgy tűnik, tényleg jelentős a változás.
Te hány fröccsfajtát tudsz megnevezni?
És talán a legegészségesebb is, ha a hozzávalók nem műanyag palackban voltak.
Mégsem olyan egészséges, mint ahogyan azt állíthatták?
A GVH eljárást indított tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat gyanúja miatt.

Nemrég porig égett, de őszre talpra áll ez a dunántúli üzem
A gesztenyeipar zászlóshajója versenyt fut az idővel.
Sörfőzők, figyelem! Így tehettek szert magasabb profitra!
Meglepő, de nem az alkoholtartalmat kell hozzá növelni.
Tilos lesz több színezék és adalékanyag használata az élelmiszerekben
Új rendeletek lépnek életbe, amelyek célja a fogyasztók egészségének védelme.
Évente több, mint egymillió vizsgálatot végeznek az élelmiszer-biztonságért
A szakértők a digitális megoldásokban látják a jövő kulcsát.