Hírek
További hírekLehet, hogy nemsokára már csak kakaómentes csokoládét ehetünk
Az új terméket szinte molekulánként rakják össze.
2,3 milliárd forintból épült szárító üzem Dunaföldváron
A jövedelmezőség a hozzáadott értékkel nő.
Európai jó példák alapján fejlődik a magyar élelmiszeripar?
Ma a hazai élelmiszeripari vállalkozások csupán 5 százaléka termel exportra.
Ez a magyarokat is rosszul érinti: már biztos, hogy ez az élelmiszer nagyot drágul
Az olívaolaj lett Spanyolország legtöbbet lopott terméke.
Kovászos kenyér: fontosabb a marketing, mint a hitelesség?
Rendet vágnának a piacon.
Új élelmiszeripari képzések indulnak 2024 szeptemberében
A képzések célja elméletben és gyakorlatban egyaránt jártas szakemberek képzése.
Elképesztő mértékben csökken a húsfogyasztás
Németországban a húshelyettesítők piaca egy év alatt 16,6 százalékkal növekedett.
Kevesebb tejtermék fogy, nő az import, sok a megtévesztő áru
Olyasmit is tejként forgalmaznak, amit nem lehetne.
Tudományos konferencián mutatták be kutatási eredményeiket a jövő élelmiszeripari szakemberei
A konferencia lehetőséget biztosított a tapasztalatcserére.
Melyik szárnyashúst válasszuk, ha egészségesen akarunk táplálkozni?
Melyik baromfihús miért előnyös táplálkozás-élettani szempontból?

Nemrég porig égett, de őszre talpra áll ez a dunántúli üzem
A gesztenyeipar zászlóshajója versenyt fut az idővel.
Sörfőzők, figyelem! Így tehettek szert magasabb profitra!
Meglepő, de nem az alkoholtartalmat kell hozzá növelni.
Tilos lesz több színezék és adalékanyag használata az élelmiszerekben
Új rendeletek lépnek életbe, amelyek célja a fogyasztók egészségének védelme.
Évente több, mint egymillió vizsgálatot végeznek az élelmiszer-biztonságért
A szakértők a digitális megoldásokban látják a jövő kulcsát.