Hírek
További hírekBrutális költségekkel járhat az élelmiszeriparban egy hiányos címke
Termékfelelősség és egyéb biztosítások.
Idén is megszületett Hegyke, a titokzatos borvidék zászlósbora
A Keszthelyen nemesített nagyszerű fajták bogyói is belekerülnek évről évre.
Kockázatosak lehetnek a növényi alapú húspótlók
Egyes vegán élelmiszerek növelhetik a szív- és a cukorbetegség kialakulásának kockázatát.
A vaj a véletlen szülötte, de az már nem, hogy ennyire szeretjük +VIDEÓ
Egy kis vajtörténelem.
Halálos szalmonella érkezett az ukrán baromfihússal!
Többen vérmérgezést is kaptak.
Nem is hinnéd, de még a csomagolás színe is befolyásol, amikor leveszel egy terméket a polcról
Ezek a színek befolyásolják a fogyasztókat bio élelmiszerek vásárlásakor.
Élelmiszer-vállalkozások önellenőrzése – fontos változások lépnek életbe
Az új rendszer előnye, hogy növeli a hatóság munkájának hatékonyságát.
Egy szuperélelmiszer, ami szinte romolhatatlan
Csupán egy valamire kell nagyon vigyázni.
Élelmiszeripari pályázatok Foodinform webinárium: ezért érdemes részt venni!
Megjelentek az ÉLIP feldolgozó üzemek fejlesztése pályázatok, az Agroinform webináriumán szakértők segítenek eligazodni
Nő a szigor: kiskorúaknak nincs energiaital
Valami, amivel vélhetően sokan egyetértenek.

Nemrég porig égett, de őszre talpra áll ez a dunántúli üzem
A gesztenyeipar zászlóshajója versenyt fut az idővel.
Sörfőzők, figyelem! Így tehettek szert magasabb profitra!
Meglepő, de nem az alkoholtartalmat kell hozzá növelni.
Tilos lesz több színezék és adalékanyag használata az élelmiszerekben
Új rendeletek lépnek életbe, amelyek célja a fogyasztók egészségének védelme.
Évente több, mint egymillió vizsgálatot végeznek az élelmiszer-biztonságért
A szakértők a digitális megoldásokban látják a jövő kulcsát.