Hírek
További hírekTe tudod, hogy mi nevezhető gyümölcslének?
Nem, a 12 %-os ital semmiképpen...
Itt a vége: eltűnik a magyarok kedvenc édessége a boltok polcairól
117 év után befejezték a keksz gyártását.
Hatalmasat csökkent Magyarországon a kidobott élelmiszerek mennyisége!
Nobilis Márton: A sikeres mezőgazdaság alapja a fenntartható élelmiszeripar.
Minden feldolgozott élelmiszer egészségtelen?
És egyáltalán mit jelent az, hogy feldolgozott, ultrafeldolgozott egy étel?
Miről árulkodik az élelmiszerek címkéje?
Egészségünk megőrzése érdekében érdemes figyelni a részletekre.
Léteznek jó példák a mezőgazdasági alapanyag-termelés és a feldolgozóipar közötti partnerségre
Árban és minőségben is versenyképesek a magyar agrártermékek.
Ezért jó, ha a sajt szobahőmérsékletű, amikor megeszed
Sajt, ahogy még sosem próbáltad.
Az idei aszály negatív hatást gyakorolt a hazai konzervipar teljesítményére is
Közepes csemegekukorica-termést és gyenge zöldborsótermést vásárolhatott fel idén a hazai konzervipar.
Tudtad, hogy néhány zöldség táplálóbb fagyasztás után, mint frissen?
De a húsok állagának és fehérjetartalmának is jót tesz a fagyasztás és a kiengedés.
Pazarlóan bánunk a készételekkel
Megtört az élelmiszerpazarlás évek óta tartó csökkenési trendje.
_fill_540x300_0.jpg)
Hígított olaj, színezett fűszer, hamis márka – ez is az asztalodra kerülhet
Amikor nem az van a csomagolásban, amit ígérnek – így védi az unió a..._fill_540x300_0.jpg)
A szabadtéri kenyérsütés története – amikor a kenyérsütés közösségi esemény volt
Fedezd fel a kemencés kenyérsütés újraéledő világát, ahol a kovász, a tűz és az...
Új szabályozás jöhet a száraztésztákra
Alig egy héttel a trappista sajt és a vadkovászos kenyér szigorúbb szabályozása...