Hírek
További hírekFagyi helyett szalonna – megbukott a mesterséges intelligencia a rendelésfelvételnél
De ez csak azt jelenti, hogy többet kell tanulnia.
Hiába minden, ettől a parazitától nem menekülünk
A szakemberek szerint ideje újragondolni az élelmiszer-higiéniát.
A pálinkafőzés régen hétpecsétes titok volt. Ma miért az?
Van, ami évek alatt sem változik.
Nagy István megjelölte a magyar mezőgazdaság kitörési pontját
Ehhez támogatásra is pályázhatnak a vállalkozások.
Veszélyes, hormonkárosító anyagot tartalmaz sok konzerv!
A tesztelt termékek több mint harmada a hazai boltokban is jelen van.
Brutális költségnövekedéssel kell megküzdeniük a pékeknek
140 százalékot nőttek a költségeik. A bevételeik is emelkedtek, de nem ennyire.
Új magyar találmány: tücsökfehérjéből proteinszelet
Már shake is készül ebben a formában.
Tíz éve hungarikum ez a magyar étel, melyben ott van az állat minden porcikája +VIDEÓ
Nemcsak íze, hanem közösségépítő ereje miatt is szeretjük.
Tudod, mennyi hús az egészséges naponta?
Ha nem szeretnél lemondani a húsról, de az egészséged megőrzéséről sem, akkor jó, ha ezzel tisztában vagy.

Több mint fél évszázada a hazai élelmiszeripar élvonalában
Az Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet az iparág egyik olyan vezető...
Aki tudja, milyen a tökéletes kézműves sajt
A sajtbírálat ott kezdődik, amikor az ember rájön: mennyi mindent nem tud még.
A növényi étrend nem csodaszer – vannak árnyoldalai is
A COPLANT tanulmány hosszú távú követéseken keresztül vizsgálja, miként hat az...
Megéri otthon lekvárt főzni a jelenlegi gyümölcsárak mellett?
Ha nem saját termésből dolgozunk, pénzügyileg alig, de más szempontból még...