Hírek
További hírekMikroműanyagok ellen: antioxidánsokkal védhetjük szerveink egészségét
A mikroműanyagok és nanoműanyagok világszerte jelen vannak az ökoszisztémákban.
Káosz a világ húspiacán: amerikai szállítmányok akadhatnak el
Akár az Európai Unióban is kiköthet a "fennakadt" marha-, baromfi- és sertéshús.
Jogerős ítélet a csigafeldolgozó ügyében: 2,6 milliárdos vagyonelkobzás
Nem volt meg az önrész.
Idén is lesz Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár
A tapasztalatcserén, a tájékozódáson, az ismeretszerzésen túl jelentős szemléletformáló ereje is van.
Marhafaggyú a konyhában: Gusztustalan vagy ínycsiklandó?
Újra reflektorfénybe került ez a sokoldalú alapanyag.
Új korszak: Húsvéti sonka génszerkesztett alapanyagból?
Már olyan módszereket használnak, amelyeket eddig az emberi orvoslásban alkalmaztak.
Adatkezelés a malomban: Búzaszemtől a boltig egy kézben minden +VIDEÓ
Nagy falat az SAP bevezetése az élelmiszeriparban, de kiderült: érdemes.
Csirkemellsonka tökéletesítve - A mesterséges intelligencia felügyeli a szeletelést +VIDEÓ
Egy folyamatosan fejlődő cég nem maradhat ki a most zajló MI-forradalomból sem.
Ez az új sikerágazat?
Rengeteg támogatási kérelem érkezett a pályázati felhívásokra.
Tényleg veszélyt jelent az AI a munkahelyekre az élelmiszeriparban?
Nemcsak tőke, hanem bátorság is kell a fejlesztésekhez.
_fill_540x300_0.jpg)
Halat enni nem luxus – mégsem fogyasztunk eleget belőle
EU-s szinten az elsők között vagyunk haltenyésztésben, mégis sereghajtók a..._fill_540x300_0.jpg)
Magyarország méznagyhatalom – de meg lehet belőle élni?
Az EU-ba is beszivárgott az ázsiai hamis méz, ami aláássa a hazai termelők..._fill_540x300_0.jpg)
Rozé pezsgők a laborban: a buborékok eredetét is vizsgálták
Nemcsak ízre, hanem tudományosan is megvizsgálták a száraz rozé pezsgőket. A...
Mézes praktikák otthonra: így készíts házi gyógymézet
A méz sokkal több, mint édesítőszer: tápanyagdús, aromás és gyógyító hatású.