Hírek
További hírekGazdaságtól az egészséges fogyasztóig – cél a hatékonyságnövekedés elérése
A magyar élelmiszer termékpályák adatalapú fejlesztésén dolgoznak a szakemberek.
Heti 12 ezer sertést vágnak – terjeszkedne a Kometa +VIDEÓ
Reálisan és optimistán – ez a cégvezetés mottója.
A digitalizáció növelheti az élelmiszeripar versenyképességét
Garantálja a minőséget és a biztonságot.
Élelmiszeripari pályázatok Foodinform webinárium
Technológiai fejlesztések támogatása.
Felvásárolta a Bocit a Cerbona
Új tulajdonosa lesz néhány klasszikus márkának.
Műanyag az agyban: már a fejünkben is találtak káros anyagokat
Komoly betegségeket okozhat a műanyag jelenléte a testünkben.
Sokat spórolhatsz húsvétkor is, ha szemmel tartod az Árfigyelőt!
Biztosítja az árak összehasonlíthatóságát és hozzájárul az árak kordában tartásához.
Nagy sikere volt a SIRHA Budapest Szakkiállításnak
A rendezvényen közel 26 ezren fordultak meg.
Tudtad? Az időszakos böjt életeket menthet
Segíthet bizonyos ráktípusok megelőzésében.
Már 12 éve tartják szem előtt a fogyasztók érdekeit
Számos eredményt értek el.

Nemrég porig égett, de őszre talpra áll ez a dunántúli üzem
A gesztenyeipar zászlóshajója versenyt fut az idővel.
Sörfőzők, figyelem! Így tehettek szert magasabb profitra!
Meglepő, de nem az alkoholtartalmat kell hozzá növelni.
Tilos lesz több színezék és adalékanyag használata az élelmiszerekben
Új rendeletek lépnek életbe, amelyek célja a fogyasztók egészségének védelme.
Évente több, mint egymillió vizsgálatot végeznek az élelmiszer-biztonságért
A szakértők a digitális megoldásokban látják a jövő kulcsát.