Hírek
További hírekEz mindent megváltoztathat: új korszak kezdődik az energiaitalokkal kapcsolatos társadalmi diskurzusban
Stratégia partnerségi- és együttműködési megállapodást írt alá az Agrárminisztérium és a MESZ.
Te tudod, hogy miként kerülhetnek be a kistermelői alapanyagok, késztermékek a vendéglátásba?
Nagy lenne rájuk az igény a kiskereskedelemben és a közétkeztetésben is.
Elkezdődött a tavaszi élelmiszerlánc-ellenőrzés – fókuszban a húsvéti termékek
A tavaszi akció hangsúlyos része a piacok ellenőrzése.
Kóser tejtermékekkel az európai piacot célozza az Alföldi Garabonciás Kft. új tulajdonosa
Tejfeldolgozót vett az EMIH - Magyar Zsidó Szövetség.
Mitől lesz felejthetetlen a magyar bor? A tudomány megadja a választ
Az SZTE tudósai megalapítják Magyarország első Geo Terroir Kutatócsoportját.
Az átlátható folyamatok jelentősen befolyásolják a profitot
Egyre nagyobb szerep jut a vállalatirányítási rendszereknek az élelmiszeriparban.
Jön a szintetikus cukor?
Hatalmas területeket szabadíthat fel élelmiszernövények termesztésére.
Akár 1 millió forint is lehet a bírság termékenként, ha nem megfelelő a tájékoztatás
Indul a csökkentett kiszerelésekre vonatkozó kötelező tájékoztatás a boltokban.
Befuccsolt csigafeldolgozó, az állam rohan a pénze után
Töredék áron se kell senkinek a hatalmas telephely.
Ha eddig nem figyelted az élelmiszer csomagolásán, hogy tartalmaz-e E551-et, akkor jobb, ha ezután megteszed
A szilícium-dioxid elősegítheti a cöliákia kialakulását.

Nemrég porig égett, de őszre talpra áll ez a dunántúli üzem
A gesztenyeipar zászlóshajója versenyt fut az idővel.
Sörfőzők, figyelem! Így tehettek szert magasabb profitra!
Meglepő, de nem az alkoholtartalmat kell hozzá növelni.
Tilos lesz több színezék és adalékanyag használata az élelmiszerekben
Új rendeletek lépnek életbe, amelyek célja a fogyasztók egészségének védelme.
Évente több, mint egymillió vizsgálatot végeznek az élelmiszer-biztonságért
A szakértők a digitális megoldásokban látják a jövő kulcsát.