Hírek
További hírekTudtad, hogy már a sárgarépa is lehet kiváló?
Az árunak lédúsnak, aromásnak kell lennie.
Ezért ekkora őrület a zabital?
Az íz mellett fontos szempont az egészségre gyakorolt hatás is.
Nagyot drágulhat a fagyi és a lángos, zsebbe kell nyúlni
Az alapanyagok áremelkedésével indokolják.
Sokan betegednek meg a helytelen élelmiszer-kezelési gyakorlatok miatt
Az EU tizennyolc országában indul kampány az élelmiszer-biztonság növeléséért.
Megduplázták a tehenek tejhozamát. Szárnyal az orosz tejipar?
Tejexport-statisztikát nem közölnek, de úgy tűnik, tényleg jelentős a változás.
Te hány fröccsfajtát tudsz megnevezni?
És talán a legegészségesebb is, ha a hozzávalók nem műanyag palackban voltak.
Mégsem olyan egészséges, mint ahogyan azt állíthatták?
A GVH eljárást indított tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat gyanúja miatt.
Lehet, hogy nemsokára már csak kakaómentes csokoládét ehetünk
Az új terméket szinte molekulánként rakják össze.
2,3 milliárd forintból épült szárító üzem Dunaföldváron
A jövedelmezőség a hozzáadott értékkel nő.

Több mint fél évszázada a hazai élelmiszeripar élvonalában
Az Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet az iparág egyik olyan vezető...
Aki tudja, milyen a tökéletes kézműves sajt
A sajtbírálat ott kezdődik, amikor az ember rájön: mennyi mindent nem tud még.
A növényi étrend nem csodaszer – vannak árnyoldalai is
A COPLANT tanulmány hosszú távú követéseken keresztül vizsgálja, miként hat az...
Megéri otthon lekvárt főzni a jelenlegi gyümölcsárak mellett?
Ha nem saját termésből dolgozunk, pénzügyileg alig, de más szempontból még...