Hírek
További hírekGarázscégként indult, ma pedig már a magyar piacon bővít
Az alapanyagot nagyrészt a mohácsi húsüzemből vásárolja.
Erősen csökken a húshelyettesítő termékek iránti kereslet
Ha ez így folytatódik, akkor hamarosan csődbe juthat az egyik legnagyobb gyártó.
A nagy kérdés: kell-e emelni a tojás árát?
Nyilván, az ellenérdekelt felek eltérően látják, a megoldás – mint mindig – valahol középen lehet.
Tojás: olcsó szuperélelmiszer vagy veszélyes koleszterinbomba?
Elterjedt az a nézet, hogy a tojásfogyasztás szorosan összefügg a szívbetegségek kockázatával. Mi az igazság?
Mitől olyan különleges a kalocsai paprika, és hogyan vált világhírűvé?
Hazánk kulináris kincse, világhírű fűszernövény, a magyar gasztronómia jelképe.
Ezek a legegészségesebb halak, amiket rendszeresen kellene fogyasztanod
Rengeteg vitamint, ásványi anyagot és más, az emberi szervezet működéséhez nélkülözhetetlen tápanyagot tartalmaznak.
Te is erre a 4 dologra figyelsz, amikor sajtot vásárolsz?
A lakosság 92%-a tekinthető olyan sajtfogyasztónak.
Már nem az olívaolaj a király, valami más lelökte a trónjáról
Jelentős a visszaesés.
Meddig maradnak megfizethetőek a fűszerek?
További áremelkedés várható a piacon.
Az ősi csemege, ami meghódította a világot
A pattogatott kukorica a megfelelő módon elkészítve nagyon egészséges, és még fogyókúra alatt is fogyaszthatjuk.
_fill_540x300_0.jpg)
Hígított olaj, színezett fűszer, hamis márka – ez is az asztalodra kerülhet
Amikor nem az van a csomagolásban, amit ígérnek – így védi az unió a..._fill_540x300_0.jpg)
A szabadtéri kenyérsütés története – amikor a kenyérsütés közösségi esemény volt
Fedezd fel a kemencés kenyérsütés újraéledő világát, ahol a kovász, a tűz és az...
Új szabályozás jöhet a száraztésztákra
Alig egy héttel a trappista sajt és a vadkovászos kenyér szigorúbb szabályozása...