Hírek
További hírekKeserű a savanyúságkészítők élete – több az akadály, mint a segítség
Nehéz helyzetben van most minden piaci szereplő, véli a zalai vállalkozó.
Rovar az ételemben? Még mit nem! Pedig de...
Csak nem tudsz róla.
Szijjártó Péter: Ismét áttörték a tízmilliárd eurós álomhatárt a beruházások
Hozzátette, hogy a kormány stratégiai fontosságú ágazatként kezeli az élelmiszeripart.
Ismerd meg a fűtő és hűtő fűszereket!
Nemcsak kiváló ízesítők, hanem hozzájárulnak a közérzetünk javításához is.
Jó hír érkezett az őstermelők és az élelmiszeripari kistermelők számára
Módosult a kiterjesztett gyártói felelősségi rendszerről szóló kormányrendelet.
Jobb, ha figyelsz! Szalmonellával szennyezett liszt került a boltok polcaira
Megtették a szükséges intézkedéseket.
Ezek jelenleg a világ legdrágább élelmiszerei
Prémium alapanyagok, korlátozott elérhetőség, kulináris művészet, speciális előállítási körülmények.
Rendszeresen eszel tojást? Akkor ezt jó, ha tudod!
Ismerd meg a hatásait!
Egészséges vagy egészségtelen a nátrium-glutamát?
Attól függ...
Bio vagy nem bio: melyikben több a tápanyag?
A növénytermesztés és az állattartás módja is befolyásolja a beltartalmi értéket.
_fill_540x300_0.jpg)
Halat enni nem luxus – mégsem fogyasztunk eleget belőle
EU-s szinten az elsők között vagyunk haltenyésztésben, mégis sereghajtók a..._fill_540x300_0.jpg)
Magyarország méznagyhatalom – de meg lehet belőle élni?
Az EU-ba is beszivárgott az ázsiai hamis méz, ami aláássa a hazai termelők..._fill_540x300_0.jpg)
Rozé pezsgők a laborban: a buborékok eredetét is vizsgálták
Nemcsak ízre, hanem tudományosan is megvizsgálták a száraz rozé pezsgőket. A...
Mézes praktikák otthonra: így készíts házi gyógymézet
A méz sokkal több, mint édesítőszer: tápanyagdús, aromás és gyógyító hatású.