Hírek
További hírekPrecíziós fejéstechnológia, különleges sajtok, díjnyertes lekvárok – interjú Breier Lászlóval
Komplex gazdasági modellt építettek fel a Breier Farmon, amelyben a precíziós megoldásoknak is van helyük.
Magyar sajtkülönlegességek taroltak a világversenyen
Cél, hogy a következő időszakban a hazai fogyasztók is megismerjék ezeket a sajtokat.
Génsebészek a kukorica tökéletesítésén dolgoznak
Kínai tudósok magas vastartalmú kukoricafajtát állítanának elő.
Az agrárminiszter szerint követendő példa a műhús betiltása
Olaszország már betiltotta a szintetikus húsok gyártását.
Add el termékeidet, terményeidet egyszerűen a nap 24 órájában! Friss gyümölcs, zöldség vagy tojás egy gombnyomásra +VIDEÓ
A Nonstop-Box segítségével könnyebb az értékesítés.
A FAO megállapította: a műhús nem környezetbarátabb, mint az igazi
A marhák fellélegezhetnek.
Európában csomagolják át az ukrán baromfit?
Könnyen lehet, hogy már a te asztalodra is került belőle.
Magasabb fokozatra kapcsolunk: elindult a Foodinform.hu!
Tájékozódjon az élelmiszeripart érintő legfontosabb hírekről az Agroinform új portálján!
Amikor a katonalégy lárvája eléri a vágósúlyt
Hála Istennek, mégsem kell ráfanyalodnunk a szöcskés hamburgerre.
Régen irtóztak tőle, ma nélkülözhetetlen kincs a konyhában
Megfizethető luxuscikk.

Nemrég porig égett, de őszre talpra áll ez a dunántúli üzem
A gesztenyeipar zászlóshajója versenyt fut az idővel.
Sörfőzők, figyelem! Így tehettek szert magasabb profitra!
Meglepő, de nem az alkoholtartalmat kell hozzá növelni.
Tilos lesz több színezék és adalékanyag használata az élelmiszerekben
Új rendeletek lépnek életbe, amelyek célja a fogyasztók egészségének védelme.
Évente több, mint egymillió vizsgálatot végeznek az élelmiszer-biztonságért
A szakértők a digitális megoldásokban látják a jövő kulcsát.