Hírek
További hírekLippay-Ormos-Vas Tudományos Ülés a MATE-n
2021 óta ismét rendszeresen tartanak hasonló ülést az egyetemen.
Reneszánszát éli a fagyasztva szárítás. Nagy üzlet lesz?
Gyorsan nőnek az ezzel a tartósítással foglalkozó startupok.
Szénatejből készült magyar sajtok taroltak a világ legrangosabb versenyén
A pomázi Breier Farm két sajtja is arany minősítést kapott.
Az új hulladékgazdálkodási rendszer elszívja a maradék levegőt a pálinkaágazattól
Interjú Mihályi Lászlóval, a Pálinka Nemzeti Tanács elnökével.
Mutatjuk, miért fontos a magyar termelőknek az élelmiszeripar sikere
A Hungarian Food Business Program eredményeiről és a magyar termékek exportteljesítményéről kérdeztük Giczi Gergelyt.
Megnyílt a 81. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás (OMÉK)
Változatos programokkal várják az érdeklődőkket. Az esemény partnerországa Szerbia.
Nagy István szerint el kell dönteni, hogy a magyar agrárium miként válaszol a kihívásokra
Megnyílt a 81. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK).
Hallottál már az alakorról? Pedig lehet, hogy jövőre azt fogod vetni!
Egyes búzafajok kevésbé allergizálók, mint a többiek.
60 magyar cég mutatkozik be a világhírű élelmiszeripari kiállításon
Elrajtolt a világ legnagyobb élelmiszeripari kiállítása, a kölni ANUGA.
A tej csomagolása is visszaváltási díjas lesz?
Januártól működésbe lépnek a palackvisszaváltó automaták!

Nemrég porig égett, de őszre talpra áll ez a dunántúli üzem
A gesztenyeipar zászlóshajója versenyt fut az idővel.
Sörfőzők, figyelem! Így tehettek szert magasabb profitra!
Meglepő, de nem az alkoholtartalmat kell hozzá növelni.
Tilos lesz több színezék és adalékanyag használata az élelmiszerekben
Új rendeletek lépnek életbe, amelyek célja a fogyasztók egészségének védelme.
Évente több, mint egymillió vizsgálatot végeznek az élelmiszer-biztonságért
A szakértők a digitális megoldásokban látják a jövő kulcsát.