Hírek
További hírekHa eddig nem figyelted az élelmiszer csomagolásán, hogy tartalmaz-e E551-et, akkor jobb, ha ezután megteszed
A szilícium-dioxid elősegítheti a cöliákia kialakulását.
Érdekel a gasztronómia és az élelmiszeripar? A SIRHA Budapest Szakkiállításon a helyed!
Regisztrálj szakmai látogatóként díjmentes belépőért!
Ha kevés a pénz, az emberek az egészségükön spórolnak először
Hiába csökken az infláció, a fogyasztás nem élénkül.
Hogyan érdemes elkölteni a pályázati pénzeket?
Élelmiszeripari gép- és technológiai kiállítást szervez a NAK.
Végéhez érhet a halmentes halrudak korszaka – pontosan tudni fogjuk, hogy mi kerül a kosarunkba
A csomagoláson olvasható információk nem lehetnek megtévesztőek.
Február 29-én nyitja meg kapuit a III. REL EXPO – 2024
Kilencszáz négyzetméteren több, mint hetven kiállító mutatkozik be a Jakabszállási Repülőtéren.
Végleg eltűnhet a polcokról a camembert
A megmentésére jelenleg nem látnak esélyt a kutatók.
Precíziós nemesítéssel állítanak elő betegségekre ellenálló növényeket magyar kutatók
Sürgősen megoldandó probléma az antibiotikum-rezisztencia gyors terjedése.
Betiltották az energiaitalok forgalmazását kiskorúak számára a szomszédban
Az előírások megszegése kihágásnak minősül, amit bírsággal büntetnek.
Az élelmiszer-biztonság alapját a növényvédelem garantálja
A folyamatban kiemelt jelentőséggel bír a növényorvosok tudása.

Emelkedik a mogyoró ára – ezt a magyar édességfogyasztók is megérzik
Törökország adja a világ mogyorótermésének 65%-át, most viszont terméskiesés...
Megrázó eredmények: olívaolajnak hitték, de egészen más volt
Az ellenőrzések szerint megtévesztő módon árulták a termékeket, amelyek..._fill_540x300_0.jpg)
A jövő zöldségei: magyar mikrozöldségek csíráznak az űrben
Szelénnel kezelt, „élettámogató” magokból növekszik a retek és a búza az...
Több mint fél évszázada a hazai élelmiszeripar élvonalában
Az Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet az iparág egyik olyan vezető...