Hírek
További hírekJönnek az új, különleges ízű, aromájú kávéfajták?
Az olaszországi Udine-i Egyetem kutatói fontos áttörést értek el.
Precíziós fejéstechnológia, különleges sajtok, díjnyertes lekvárok – interjú Breier Lászlóval
Komplex gazdasági modellt építettek fel a Breier Farmon, amelyben a precíziós megoldásoknak is van helyük.
Magyar sajtkülönlegességek taroltak a világversenyen
Cél, hogy a következő időszakban a hazai fogyasztók is megismerjék ezeket a sajtokat.
Génsebészek a kukorica tökéletesítésén dolgoznak
Kínai tudósok magas vastartalmú kukoricafajtát állítanának elő.
Az agrárminiszter szerint követendő példa a műhús betiltása
Olaszország már betiltotta a szintetikus húsok gyártását.
Add el termékeidet, terményeidet egyszerűen a nap 24 órájában! Friss gyümölcs, zöldség vagy tojás egy gombnyomásra +VIDEÓ
A Nonstop-Box segítségével könnyebb az értékesítés.
A FAO megállapította: a műhús nem környezetbarátabb, mint az igazi
A marhák fellélegezhetnek.
Európában csomagolják át az ukrán baromfit?
Könnyen lehet, hogy már a te asztalodra is került belőle.
Magasabb fokozatra kapcsolunk: elindult a Foodinform.hu!
Tájékozódjon az élelmiszeripart érintő legfontosabb hírekről az Agroinform új portálján!
Amikor a katonalégy lárvája eléri a vágósúlyt
Hála Istennek, mégsem kell ráfanyalodnunk a szöcskés hamburgerre.

Emelkedik a mogyoró ára – ezt a magyar édességfogyasztók is megérzik
Törökország adja a világ mogyorótermésének 65%-át, most viszont terméskiesés...
Megrázó eredmények: olívaolajnak hitték, de egészen más volt
Az ellenőrzések szerint megtévesztő módon árulták a termékeket, amelyek..._fill_540x300_0.jpg)
A jövő zöldségei: magyar mikrozöldségek csíráznak az űrben
Szelénnel kezelt, „élettámogató” magokból növekszik a retek és a búza az...
Több mint fél évszázada a hazai élelmiszeripar élvonalában
Az Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet az iparág egyik olyan vezető...