Hírek
További hírekMár 2 milliárd forintot visszafizettek a vásárlóknak
Jelenleg 3700 helyen lehet visszaváltani a palackokat, üvegeket és dobozokat.
Mire képes a magyar élelmiszeripar? Kijöttek a számok!
Főbb élelmiszervonalak termelékenysége és kapacitáskihasználtsága.
Molekulák tízezrei várják az ételünkben, hogy rájöjjünk, pontosan mire jók
Barabási Albert-László hálózatkutatásai adhatnak választ a táplálkozástudomány még fel sem tett kérdéseire.
Ezen csúsztak el az energiaitalok a teszten
2,6 millió forint bírságot szabott ki a Nébih.
Sattu: régen a szegények étele volt, ma pedig már a luxuspartik menüjében is helyet kap
Egy méltatlanul lenézett étel, amely ma már exkluzív eseményeken is jelen van. A sattu különös útja napjainkig.
Te tudod, hogy mi nevezhető gyümölcslének?
Nem, a 12 %-os ital semmiképpen...
Itt a vége: eltűnik a magyarok kedvenc édessége a boltok polcairól
117 év után befejezték a keksz gyártását.
Hatalmasat csökkent Magyarországon a kidobott élelmiszerek mennyisége!
Nobilis Márton: A sikeres mezőgazdaság alapja a fenntartható élelmiszeripar.
Minden feldolgozott élelmiszer egészségtelen?
És egyáltalán mit jelent az, hogy feldolgozott, ultrafeldolgozott egy étel?
Miről árulkodik az élelmiszerek címkéje?
Egészségünk megőrzése érdekében érdemes figyelni a részletekre.

Mézes praktikák otthonra: így készíts házi gyógymézet
A méz sokkal több, mint édesítőszer: tápanyagdús, aromás és gyógyító hatású.
Az ehető virágok árnyoldala: mit rejtenek a tányérra kerülő szirmok?
Az ehető virágok egyre népszerűbbek a gasztronómiában és az egészségtudatos..._fill_540x300_0.jpg)
Bővül az iskolatej-program – év közben is csatlakozhatnak az intézmények
A tejpiaci nehézségekre válaszul az Agrárminisztérium lehetővé tenné, hogy az...
