Hírek
További hírekJobb költségkontrollal nagyobb nyereség az élelmiszeriparban
A szektor kiadásainak 65%-át alapanyag és feldolgozás teszi ki. Ezek optimalizálása kulcsfontosságú a stabil működés és a hosszú távú jövedelmezőség...
Van valami, amiben a legjobbak közé tartozunk
Kun Anita szerint a magyar sajtkészítők partiban vannak holland, vagy akár francia kollégáikkal is.
Vigyázat, veszélyes baktériumot találtak ezekben a termékekben!
Listeria miatt hívnak vissza több népszerű halas terméket a SPAR áruházakból – ne fogyassza el!
Kenhetőbb vaj hazai tejből? A technológia a kulcs
A tejzsír szerkezete, a zsírsavláncok hossza és az érlelés módja mind hozzájárulnak a vaj kenhetőségéhez. A cél: a kiváló minőségű, hazai vaj előállításának...
Mit árul el a csomagolás? – A jövő intelligens élelmiszercsomagolása
A MATE „Ma Te mit eszel?” sorozatának záró epizódja bemutatja, hogyan teszik lehetővé a fejlett csomagolástechnológiák az élelmiszerek állapotának valós idejű...
360 brit gazdát segít most a Tesco, íme a szokatlan lépés oka
A brit áruházlánc új programja 360 gazdálkodót segít talaj-, víz- és természeti adatgyűjtésben, egy egységes adatkeret létrehozása érdekében.
Óriási magyar sajtsiker a világbajnokságon!
Tizenkilenc díjat hoztak haza a magyar mesterek Svájcból.
Megújult csarnokban készül a szaloncukor a Dunántúlon
A keszthelyi Lissé Édességgyár 400 millió forintos beruházással újította meg termelőcsarnokait – a cél a nemzetközi versenyképesség.
Az EU megadóztatná az egészségtelen élelmiszereket és alkoholos italokat
Az új terv célja a szív- és érrendszeri halálozás csökkentése, és az egészséges életmód támogatása uniós szinten.
Ok nélkül démonizáltuk a pálmaolajat? Most minden kiderül...
A kutatók szerint a pálmaolaj nem ördögtől való – sőt, fenntarthatóbb is lehet, mint néhány népszerűbb vetélytársa.
_fill_540x300_0.jpg)
Jobb költségkontrollal nagyobb nyereség az élelmiszeriparban
A szektor kiadásainak 65%-át alapanyag és feldolgozás teszi ki. Ezek...
Van valami, amiben a legjobbak közé tartozunk
Kun Anita szerint a magyar sajtkészítők partiban vannak holland, vagy akár...
Vigyázat, veszélyes baktériumot találtak ezekben a termékekben!
Listeria miatt hívnak vissza több népszerű halas terméket a SPAR áruházakból –..._fill_540x300_0.jpg)
Kenhetőbb vaj hazai tejből? A technológia a kulcs
A tejzsír szerkezete, a zsírsavláncok hossza és az érlelés módja mind..._fill_540x300_0.jpg)