Több mint fél évszázada a hazai élelmiszeripar élvonalában

2025. július 03., csütörtök 17:35 Élelmiszeripar 1 perc

Az Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet az iparág egyik olyan vezető hazai tudásközpontja.

Aki tudja, milyen a tökéletes kézműves sajt

2025. június 30., hétfő 09:36 Élelmiszeripar

A sajtbírálat ott kezdődik, amikor az ember rájön: mennyi mindent nem tud még.

A növényi étrend nem csodaszer – vannak árnyoldalai is

2025. június 29., 16:06 Élelmiszeripar 5 perc

A COPLANT tanulmány hosszú távú követéseken keresztül vizsgálja, miként hat az egészségre a húsmentes életmód.

Megéri otthon lekvárt főzni a jelenlegi gyümölcsárak mellett?

2025. június 28., szombat 16:06 Élelmiszeripar 2 perc

Ha nem saját termésből dolgozunk, pénzügyileg alig, de más szempontból még mindig bőven kifizetődhet a házi befőzés.

Szigorodnak az energiaitalokra vonatkozó szabályok

2025. június 27., péntek 16:33 Élelmiszeripar 3 perc

Új jelölési és forgalmazási előírások lépnek életbe.

Tedd láthatóvá a minőséget: válaszd a Kiváló Termék védjegyet!

2025. június 27., péntek 11:34 Élelmiszeripar 2 perc Támogatott tartalom

A Kiváló Termék védjegy szektorsemleges, független és megalapozott minősítést nyújt – minden iparágban.

Új húsrendelet: komoly változások jönnek a boltok polcain

2025. június 27., péntek 10:06 Élelmiszeripar 2 perc

Pontosabb címkézés, szigorúbb előírások: új szabályozás jelent meg.

Átverés: Hamisított olívaolajra bukkantak a boltokban

2025. június 26., csütörtök 13:34 Élelmiszeripar 1 perc

Botrányos, hogy napraforgóolajat adtak el a megtévesztett vásárlóknak.

A rovarfogyasztás nem váltja ki a húst: kulturális ellenállás akadályozza a váltást

2025. június 26., csütörtök 04:36 Élelmiszeripar 2 perc

A rovarok fogyasztásának ösztönzése eleve kudarcra van ítélve?

Egzotikus, mégis szívbarát – ez a hús a jövő sztárja lehet

2025. június 25., szerda 07:36 Élelmiszeripar 2 perc

A strucchús alacsony koleszterinszintje és magas tápértéke miatt ideális választás mindenki számára.

Több mint fél évszázada a hazai élelmiszeripar élvonalában
Több mint fél évszázada a hazai élelmiszeripar élvonalában
Az Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet az iparág egyik olyan vezető...
Aki tudja, milyen a tökéletes kézműves sajt
Aki tudja, milyen a tökéletes kézműves sajt
A sajtbírálat ott kezdődik, amikor az ember rájön: mennyi mindent nem tud még.
A növényi étrend nem csodaszer – vannak árnyoldalai is
A növényi étrend nem csodaszer – vannak árnyoldalai is
A COPLANT tanulmány hosszú távú követéseken keresztül vizsgálja, miként hat az...
 Megéri otthon lekvárt főzni a jelenlegi gyümölcsárak mellett?
Megéri otthon lekvárt főzni a jelenlegi gyümölcsárak mellett?
Ha nem saját termésből dolgozunk, pénzügyileg alig, de más szempontból még...
Szigorodnak az energiaitalokra vonatkozó szabályok
Szigorodnak az energiaitalokra vonatkozó szabályok
Új jelölési és forgalmazási előírások lépnek életbe.