Hírek
További hírekTöbb mint fél évszázada a hazai élelmiszeripar élvonalában
Az Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet az iparág egyik olyan vezető hazai tudásközpontja.
Aki tudja, milyen a tökéletes kézműves sajt
A sajtbírálat ott kezdődik, amikor az ember rájön: mennyi mindent nem tud még.
A növényi étrend nem csodaszer – vannak árnyoldalai is
A COPLANT tanulmány hosszú távú követéseken keresztül vizsgálja, miként hat az egészségre a húsmentes életmód.
Megéri otthon lekvárt főzni a jelenlegi gyümölcsárak mellett?
Ha nem saját termésből dolgozunk, pénzügyileg alig, de más szempontból még mindig bőven kifizetődhet a házi befőzés.
Szigorodnak az energiaitalokra vonatkozó szabályok
Új jelölési és forgalmazási előírások lépnek életbe.
Tedd láthatóvá a minőséget: válaszd a Kiváló Termék védjegyet!
A Kiváló Termék védjegy szektorsemleges, független és megalapozott minősítést nyújt – minden iparágban.
Új húsrendelet: komoly változások jönnek a boltok polcain
Pontosabb címkézés, szigorúbb előírások: új szabályozás jelent meg.
Átverés: Hamisított olívaolajra bukkantak a boltokban
Botrányos, hogy napraforgóolajat adtak el a megtévesztett vásárlóknak.
A rovarfogyasztás nem váltja ki a húst: kulturális ellenállás akadályozza a váltást
A rovarok fogyasztásának ösztönzése eleve kudarcra van ítélve?
Egzotikus, mégis szívbarát – ez a hús a jövő sztárja lehet
A strucchús alacsony koleszterinszintje és magas tápértéke miatt ideális választás mindenki számára.

Több mint fél évszázada a hazai élelmiszeripar élvonalában
Az Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet az iparág egyik olyan vezető...
Aki tudja, milyen a tökéletes kézműves sajt
A sajtbírálat ott kezdődik, amikor az ember rájön: mennyi mindent nem tud még.
A növényi étrend nem csodaszer – vannak árnyoldalai is
A COPLANT tanulmány hosszú távú követéseken keresztül vizsgálja, miként hat az...
Megéri otthon lekvárt főzni a jelenlegi gyümölcsárak mellett?
Ha nem saját termésből dolgozunk, pénzügyileg alig, de más szempontból még...