Hírek
További hírekMit árul el a csomagolás? – A jövő intelligens élelmiszercsomagolása
A MATE „Ma Te mit eszel?” sorozatának záró epizódja bemutatja, hogyan teszik lehetővé a fejlett csomagolástechnológiák az élelmiszerek állapotának valós idejű...
360 brit gazdát segít most a Tesco, íme a szokatlan lépés oka
A brit áruházlánc új programja 360 gazdálkodót segít talaj-, víz- és természeti adatgyűjtésben, egy egységes adatkeret létrehozása érdekében.
Óriási magyar sajtsiker a világbajnokságon!
Tizenkilenc díjat hoztak haza a magyar mesterek Svájcból.
Megújult csarnokban készül a szaloncukor a Dunántúlon
A keszthelyi Lissé Édességgyár 400 millió forintos beruházással újította meg termelőcsarnokait – a cél a nemzetközi versenyképesség.
Az EU megadóztatná az egészségtelen élelmiszereket és alkoholos italokat
Az új terv célja a szív- és érrendszeri halálozás csökkentése, és az egészséges életmód támogatása uniós szinten.
Ok nélkül démonizáltuk a pálmaolajat? Most minden kiderül...
A kutatók szerint a pálmaolaj nem ördögtől való – sőt, fenntarthatóbb is lehet, mint néhány népszerűbb vetélytársa.
A Mézes Reggeli program újra felhívja a figyelmet a hazai termelőkre
Újra indul a Mézes Reggeli program.
Gluténmentes keksztől a tokaji borig: magyar kínálat a Baltikumban
Magyar élelmiszeripari cégek mutatkoztak be Vilniusban és Rigában az Agrármarketing Centrum szervezésében.
Hazai ízek rövid úton – erősödik a közvetlen termelő-fogyasztó kapcsolat
Felkai Beáta Olga a REL Expo 2025 megnyitóján ismertette, milyen lépésekkel támogatja az agrártárca a hazai élelmiszer-előállítást.
Elhunyt a Meggle-örökség ikonikus alakja
Elhunyt Toni Meggle, a világhírű tejipari vállalat legendás vezetője.
_fill_540x300_0.jpg)
Mit árul el a csomagolás? – A jövő intelligens élelmiszercsomagolása
A MATE „Ma Te mit eszel?” sorozatának záró epizódja bemutatja, hogyan teszik...
360 brit gazdát segít most a Tesco, íme a szokatlan lépés oka
A brit áruházlánc új programja 360 gazdálkodót segít talaj-, víz- és természeti...
Óriási magyar sajtsiker a világbajnokságon!
Tizenkilenc díjat hoztak haza a magyar mesterek Svájcból.
Megújult csarnokban készül a szaloncukor a Dunántúlon
A keszthelyi Lissé Édességgyár 400 millió forintos beruházással újította meg...